Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΝΟΗΜΑ - ΚΟΛΙΟΣ ΘΩΜΑΣ

Makets_2021_export_Page_124_Image_0004
Δραστηριότητα:

Μεταφραστής Ξένων Γλωσσών

Οδός: Μελανίδη 4
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651029574
Κινητό Τηλ.: 6947007445
Website: www.noema.gr
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook: NOEMA
Περιγραφή:

Δίνουμε στο νόημα που θέλετε τις λέξεις που χρειάζεστε .....

Το Κέντρο Εξειδικευμένων Υπηρεσιών Μετάφρασης «Νόημα»  δραστηριοποιείται στην Ήπειρο ενώ έχει τόσο βαλκανικό, όσο και ενδο-κοινοτικό και εξω-κοινοτικό προσανατολισμό. Όπως τονίζουμε εξ΄αρχής και στους πελάτες μας, οι συνεχείς προσπάθειες για εμβάθυνση σε εξειδικευμένους τομείς γνώσης όπως επίσης και το μεράκι για παροχή καινοτόμων υπηρεσιών στον τομέα της μετάφρασης λειτούργησαν ταυτόχρονα όλα αυτά τα χρόνια ως κίνητρο αλλά και ως στόχος προς επίτευξη. Προσωπικά πιστεύω πως δεν έγινα μεταφραστής, αλλά συνειδητοποίησα κάποια στιγμή ότι ήμουν ταγμένος προς αυτή την κατεύθυνση.

Στα σύγχρονα έργα διερμηνείας και μετάφρασης, η αποτελεσματική διαχείριση της εργασιακής ροής είναι παράγοντας θεμελιώδους σημασίας για την ομαλή έκβαση του έργου με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα και τον σχετικό προϋπολογισμό.

Το Νόημα έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στην διαχείριση εργασιακής ροής και με τη χρήση των πλέον σύγχρονων εργαλείων μπορεί να αναλάβει όλες τις συναφείς εργασίες του κλάδου σε όλες τις φάσεις διεκπεραίωσής του.

Είναι από τις πλέον βασικές επικοινωνιακές στρατηγικές του γραφείου να τονίζουμε ότι δεν αναλαμβάνουμε τα πάντα. Αλλά ό,τι αναλαμβάνουμε μοιάζει ταυτόχρονα ένα ακόμη σκαλοπάτι που μας φέρνει πιο κοντά στον πυρήνα της έννοιας της μετάφρασης. Στόχος μας δεν είναι να παρέχουμε απλά και μόνο μεταφραστικό έργο αλλά ο πελάτης στην εποχή μας χαίρει της εχεμύθειας μας, απολαμβάνει το αντίκρισμα των όσων πρεσβεύουμε  στο χώρο, παρέχει την εμπιστοσύνη του στο προφίλ που του παρουσιάζεται. Είναι μια εκ πείρας πεποίθησή μας ότι η επιτυχία όσο δύσκολα χτίζεται τόσο δύσκολα γκρεμίζεται.  Και ξέρουμε, ότι -στο τέλος- αφήνουμε πάντα τη δουλεία μας να μιλήσει για εμάς.

Υπηρεσίες:

* Μετάφραση 
* Διερμηνεία 
* Εγχωριοποίηση Υλικού Ιστοσελίδων 
* Υποτιτλισμός και Μεταγλώττιση 
* Ορολογία 
* Επιχειρηματικές Λύσεις 

 

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 2915
Κατηγορίες: ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα