Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

FACE COMMUNICATION

Makets_2021_export_Page_051_Image_0003
Δραστηριότητα:

Διανομή Εντύπων - Δειγματοδιανομές 

Bar Events - In Store Promotion 

Οδός: Καραολή & Δημητρίου 11
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651040900
Website: www.face.gr
Facebook: FACE Com
Περιγραφή:

Η FACE Communication & Marketing Services.ιδρύθηκε το 1998 στα Ιωάννινα με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων διαφημιστικών υπηρεσιών, όπως άλλωστε δήλωνε με τη διακριτική επωνυμία της Face Advertising. Αντικείμενο των υπηρεσιών της ήταν εκτός των άλλων και η σχεδίαση εντύπων, απασχολόντας μάλιστα full time γραφίστες. Η έκδοση τριών ετησίων επαγγελματικών οδηγών Νομού Ιωαννίνων, και τεσσάρων Οδηγών για πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου μας όσο και πάρα πολλά διαφημιστικά έντυπα για τοπικές επιχειρήσεις μας καταξίωσαν στην τοπική αγορά και μας έφεραν κοντά στην κορυφή.

Παράλληλα με τα έντυπα αναπτύξαμε και ισχυροποιήσαμε τις συνεργασίες μας με below the line διαφημιστικές απ' όλη την Ελλάδα. Η συνέπεια, η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα στην υλοποίηση σε ότι μας έχει ανατεθεί μας φέραν στην πρώτη θέση σε όλη τη Βορειοδυτική Ελλάδα. Μετά τη μεταφορά μας στη Λαμπρίδη 23 το καλοκαίρι του 2003 αλλάζει οριστικά και η αποστολή της τότε Face Advertising. Παύουμε πλέον να ασχολούμαστε με το έντυπο και δραστηριοποιούμαστε μόνο στα αντικείμενα του Below the line αλλάζοντας ακόμα και τη διακριτική μας επωνυμία σε FACE Communication & Marketing Services..

Σήμερα

Η περιοχή της Ηπείρου παρουσιάζοντας μεγάλη αναπτυξιακή δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια η οποία συνεχώς εντείνεται,προσέλκυσε το ενδιαφέρον των μεγάλων αλυσίδων λιανικής με αποτέλεσμα να αποτελούν και τα Ιωάννινα σήμερα περιοχή με αυξημένο ενδιαφέρον στους ετήσιους στόχους των εμπορικών διευθυντών.

Η FACE Communication & Marketing Services.έρχεται να υλοποιήσει με την εμπειρία της κάθε προωθητική ενέργεια στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου. Η ανοδική μας πορεία και η κατάταξή μας ως η μεγαλύτερη below the line διαφημιστική στη ΒΔ Ελλάδα δεν είναι ούτε τυχαία ούτε ήρθε ξαφνικά. Η υλικοτεχνική μας υποδομή περιλαμβάνει δύο ασφαλείς αποθήκες συνολικής κάλυψης 120 τμ για αποθήκευση και διακίνηση προωθητικού υλικού και εντύπων, ένα αυτοκίνητο και τα γραφεία μας βέβαια που βρίσκονται στο ισόγειο της Λαμπρίδη 23 κοντά στο κέντρο των Ιωαννίνων.

Προωθήτριες για κάθε ενέργεια, από ένα in store σε super market μέχρι b models για διανομές τσιγάρων, έμπειροι supervisors για τη σωστή διεξαγωγή των ενεργειών, διανομείς, διανεμήτριες και ομαδάρχες εντυποδιανομών, merchandisers, ερευνητές αγοράς και πωλητές απαρτίζουν το προσωπικό μας.

Υπηρεσίες:

  • In Store Promotion
  • Bar events
  • Merchandising
  • Εντυποδιανομές
  • Δειγματοδιανομές

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 3129
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα