Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΚΑΤΣΟΥΚΗΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Husqvarna

ΚΑΤΣΟΥΚΗΣ ΔΗΜ 3
Δραστηριότητα:

Γεωργικά Μηχανήματα - Εργαλεία βιομηχ/κά είδη - Ανταλλακτικά - Service - 10 Άτοκες Δόσεις 

2 Χρόνια Εγγύηση Husqvarna για όλα τα μηχανήματα  (για ερασιτεχνική χρήση)

Οδός: Λεωφόρος Γράμμου 117
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651083400 - 2651035067
Fax: 2651083401
Website: www.katsoukis.gr
Περιγραφή:

Το κατάστημα "ΚΑΤΣΟΥΚΗΣ" ιδρύθηκε το 1968 από τον ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΤΣΟΥΚΗ που είναι από τους παλαιότερους συνεργάτες στην Ελλάδα με την αξιόπιστη εταιρία "Π.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ" τον εισαγωγέα των εργοστασίων του ομίλου "HUSQVARNA" και έκτοτε έχουμε την αποκλειστική διανομή στην περιοχή μας.

Μετέπειτα συνεταιρίστηκε με τον αδερφό του ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΤΣΟΥΚΗ και τώρα είναι υπό την επιμέλεια του υιού του ΙΩΑΝΝΗ , τον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΑΤΣΟΥΚΗ ο οποίος συνεχίζει με το ίδιο πάθος και υπευθυνότητα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του καταστήματος.Το κατάστημα λειτουργεί και στεγάζεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.000 τ.μ. λίγο έξω από την πόλη των Ιωαννίνων και απέναντι από το αεροδρόμιο αυτής.

Έτσι με την πολύχρονη εμπειρία μας και με την συνεργασία μας με τα καλύτερα εργοστάσια παγκοσμίως προσφέρουμε λύσεις για τον επαγγελματία και τον ερασιτέχνη.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στα μηχανήματα δάσους , κήπου , στα βιομηχανικά εργαλεία και συστήματα καθαρισμού καθώς και σε είδη ατομικής προστασίας εργαζομένων . Ακόμα θα βρείτε προϊόντα αυτόματου ποτίσματος , αρδευτικά συστήματα και είδη για τον κήπο σας .

Εντός του καταστήματος λειτουργεί εξουσιοδοτημένο SERVICE για μηχανήματα HUSQVARNA , MACCULLOCK και GARDENA με έμπειρο τεχνικό προσωπικό που αναλαμβάνει κάθε επισκευές και σε άλλες μάρκες με μεγάλο στοκ ανταλλακτικών για την γρήγορη εξυπηρέτηση σας.

Εντός του καταστήματος λειτουργεί εξουσιοδοτημένο service με έμπειρο τεχνικό προσωπικό που αναλαμβάνει κάθε επισκευή και συντήρηση σε κάθε είδος μηχάνημα!

Αναλυτικά στο κατάστημά μας λειτουργεί:

-Εξουσιοδοτημένο service Husqvarna.

-Εξουσιοδοτημένο service Karcher.

-Εξουσιοδοτημένο service Gardena.

-Εξουσιοδοτημένο service McCULLOCK.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 4951
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα