Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

BARBAS GAS

Makets_2021_export_Page_152_Image_0007
Δραστηριότητα:

Πρατήριο Καυσίμων - Συνεργείο Μετατροπής Υγραερίου

Διανομή Πετρελαίου Θέρμανσης

Οδός: 5ο χλμ. E.O. Ιωαννίνων - Αθηνών
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651002855
Κινητό Τηλ.: 6932332552
Fax: 2651002856
Website: www.barbasgas.gr
Facebook: Barbas Gas
Περιγραφή:

Η εταιρεία Μπάρμπας Σ. & Σια Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο “Barbas Gas” προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην Υγραεριοκίνηση, στην περιοχή των Ιωαννίνων. Ιδρύθηκε το 2010 από τους Ευάγγελο και Σπυρίδωνα Μπάρμπα, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο του αυτοκινήτου, στην πόλη των Ιωαννίνων, από το 1985.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας και το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας εγγυώνται την ασφάλεια και την άνεσή σας. Πρόκειται για μηχανικούς εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους, από το κράτος, με την ειδικότητα τεχνίτη αυτοκινήτων και συσκευών υγραερίου, όπως ορίζει ο Ν.1575/1985. Επιπλέον, οι τεχνικοί μας έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια μετεκπαίδευσης, που πραγματοποιήθηκαν από την ιταλική εταιρεία παραγωγής και εμπορίας κιτ υγραερίου BRC, με την οποία και συνεργαζόμαστε.

Η εταιρεία μας αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση στο χώρο της Υγραεριοκίνησης, προσφέροντας λύσεις από τη μετατροπή του αυτοκινήτου σας σε υγραέριο, μέχρι και τον ανεφοδιασμό του σε καύσιμο!
Αναλαμβάνουμε, υπεύθυνα, τη μετατροπή του αυτοκινήτου σας σε υγραέριο, την προετοιμασία του για ΚΤΕΟ, το διαγνωστικό έλεγχο, τη συντήρηση και φροντίδα του. Η τοποθέτηση των συστημάτων υγραερίου γίνεται σε κάθε τύπο αυτοκινήτου (μονού και πολλαπλού ψεκασμού), σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του.

Επιπλέον, διαθέτουμε προς χονδρική και λιανική πώληση ολοκληρωμένα συστήματα Υγραεριοκίνησης, τελευταίας τεχνολογίας, της ιταλικής εταιρείας παγκοσμίου εμβέλειας BRC.

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί, επίσης, ολοκληρωμένα πρατήρια καυσίμων, όπου θα βρείτε Βενζίνη, Πετρέλαιο, αλλά και Υγραέριο! Ακόμη, γίνεται διανομή πετρελαίου θέρμανσης τη χειμερινή περίοδο.

Το πρατήριο καυσίμων της Barbas Gas ανήκει στο δίκτυο της ΕΛΙΝ, η οποία πιστοποιεί την ποιότητα των καυσίμων και εγγυάται τις χαμηλότερες τιμές.

Η Barbas Gas, με την εμπειρία, την αξιοπιστία, τη συνέπεια και την τεχνογνωσία που κατέχει, σας συμβουλεύει να αναβαθμίσετε το αυτοκίνητό σας και να εξοικονομήσετε έως και 50% από το κόστος καυσίμου του οχήματός σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας λύσουμε κάθε απορία, σχετικά με την Υγραεριοκίνηση.

Μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας αρκεί!

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 4532
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα