Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΩΒ - ΜΠΕΤΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

movlogo
Δραστηριότητα:

Γραφιστική - Διαφήμιση - Διακόσμηση

Οδός: Φώτου Τζαβέλλα 17
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651023405
Website: www.copurple.gr
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Το δημιουργικό γραφείο Μωβ, δημιουργήθηκε τη χρονιά του 2009 και ειδικεύεται στη δημιουργία πρωτότυπων προτάσεων σχετικά με το σχεδιασμό διαφήμισης, μέσω των ποικίλων μορφών της και με κύριο γνώμονα την αισθητική, την ποιότητα και την επικοινωνιακή προσέγγιση με τον υποψήφιο πελάτη.

Πόσο σημαντικό είναι να γραφεί ένα λογότυπο: Για μία εταιρία, το λογότυπο είναι σημαντικό, γιατί αυτό είναι το βασικότερο στοιχείο προβολής της. Μέσω αυτού, μια εταιρία, μπορεί να προβάλλεται εύκολα και να κινείται πιο ευέλικτα στην αγορά. Ένα σωστό λογότυπο, είναι το πιο προσβάσιμο κομμάτι προβολής για τον υποψήφιο αγοραστή ή τον υποψήφιο συνεργάτη. Εξαιτίας του σωστού λογότυπου, ξεχωρίζει πρώτα απ’ όλα το κύρος της εταιρίας. Για την υλοποίηση κάποιου λογότυπου, σύμφωνα και με τα διεθνή πρότυπα που έχουν καθιερωθεί για τα λογότυπα, χρειάζεται πρωταρχικά η έμπνευση, έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί ιδανικά στην αντίστοιχη εταιρία. Για την δημιουργία του, απαιτείται υπερβολική σκέψη και μελέτη. Σημαντικοί παράγοντες επιβολής του, είναι να έχει εφευρετικότητα, χιούμορ, εξυπνάδα και να μπορεί να γίνεται αναγνωρίσιμο, τουλάχιστον από όσους περισσότερους γίνεται. Όλα τα παραπάνω, θα πρέπει να τα λαμβάνει σοβαρά υπόψη του ένας γραφίστας, έτσι ώστε να μπορεί να δημιουργήσει ένα λειτουργικό λογότυπο.

Γιατί είναι σημαντική η σωστή προώθηση της εταιρίας: Για να επιτευχθεί η σωστή προώθηση μιας εταιρίας και να είναι σημαντική η προβολή της στους υποψήφιους πελάτες, θα πρέπει να παρουσιάσεις με αμεσότητα αυτό που κάνεις, με τι ακριβώς ασχολείσαι, τι και ποια είναι τα προϊόντα που έχεις, τι βγάζεις, τι εκδίδεις. Γι’ αυτό το λόγο, είναι απαραίτητη η δημιουργία φυλλαδίων και άλλων παρεμφερών έντυπων, ούτως ώστε, με λιτούς και απλούς τρόπους να δείξεις στους υποψήφιους πελάτες, τον ολοκληρωμένο σκοπό της εργασίας σου. Τα έντυπα προώθησης πρέπει να είναι εμφανίσιμα, ευανάγνωστα, αναγνωρίσιμα και το σημαντικότερο, θα πρέπει να είναι εικαστικά άρτια. Η εικαστική προσέγγιση της παρουσίασης των εντύπων, είναι μια μορφή επίδειξης η οποία και θα πρέπει να εντυπωσιάζει το μάτι και που πολλές φορές ενδέχεται να μη χρειάζεται να ξέρουμε γιατί μας αρέσει. Ό,τι ικανοποιεί τον εγκέφαλο ασυνείδητα μας αρέσει, χωρίς απαραίτητα να ξέρουμε το γιατί. Αυτό θα πρέπει επιδιώξει κάποιος για την επιχείρησή του. Η προχειροδουλειά, η έλλειψη αισθητικής και ο λάθος τρόπος διαχείρισης προβολής, όταν έχουν ξοδευτεί αρκετά χρήματα για το στήσιμο της επαγγελματικής στέγης, είναι αρκετά στοιχεία για να ακυρώσουν την επιχείρηση.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 2170
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα