Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

CARGLASS

Makets_2021_export_Page_031_Image_0003
Δραστηριότητα:

Επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου 

Οδός: 21ης Φεβρουαριου 169Β
Πόλη: Ιωαννινα
Τηλέφωνο: 2651094160
Website: www.carglass.gr
Facebook: Carglass Greece
Περιγραφή:

Η Carglass® είναι ηγέτιδα εταιρεία επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων παντός τύπου οχημάτων στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας 100.000 αυτοκινητιστές ετησίως.Είτε επιλέξετε να σας λύσουμε το πρόβλημά σας σε κάποιο από τα καταστήματά μας, που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, είτε προτιμήσετε την άνετη λύση να σας επισκεφτεί κάποιος από τους τεχνικούς μας με την κινητή μας μονάδα στο σπίτι σας, στο γραφείο ή οπουδήποτε βρίσκεστε - κυρίως σε περιοχές κοντά σε κάποιο κατάστημά μας - μπορείτε να μείνετε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι η τεχνική μας αρτιότητα είναι εγγυημένη εφ' όρου ζωής του οχήματός σας.
Επιπλέον, ως ηγέτιδα εταιρεία επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στην Ελλάδα, διατηρούμε στενές σχέσεις συνεργασίας με την πλειοψηφία των ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα, έχοντας τη δυνατότητα να διαχειριζόμαστε όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία για σας, διευθετώντας τον διακανονισμό ζημιάς.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς στην Carglass®;

Στην ενότητα αυτή μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποιοι είμαστε, τι κάνουμε και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Επίσης μπορείτε να ανακαλύψετε για ποιο λόγο είμαστε τόσο υπερήφανοι για το προσωπικό μας, την εργασία μας και την υπόσχεσή μας να παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση σε κάθε μας πελάτη – κάντε κλικ στα links αριστερά για να ξεκινήσετε.

Εάν θέλετε να κλείσετε ένα ραντεβού, μπορείτε να το κάνετε online ή να καλέσετε την Carglass® οποιαδήποτε στιγμή στο 2130110081.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 4078
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα