Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ

Makets_2021_export_Page_086_Image_0004
Δραστηριότητα:

Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης

Οδός: Σταδίου 12
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651025533
Περιγραφή:

Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ Ι.Ε.Κ. ΓΙΑΤΣΟΣ είναι Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης που καλύπτει λειτουργικά έναν ευρύ γεωγραφικό χώρο, με έδρες στις πόλεις του Βόλου, της Λάρισας, των Ιωαννίνων και των Τρικάλων.

Το 2017 συμπληρώθηκαν 30 χρόνια λειτουργίας των σχολών  που σήμερα γνωρίζουμε με τον διακριτικό τίτλο Θεσσαλικό  Ι.Ε.Κ. Ιδρυτές είναι ο Στέργιος και ο Κωνσταντίνος Γιάτσος με σπουδές Πολιτικού Μηχανικού ο πρώτος και Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Υπολογιστών ο δεύτερος στο ΑΠΘ αρχικά, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια μεταπτυχιακά στη Διοίκηση και την Εκπαίδευση. Το Ι.Ε.Κ. ξεκίνησε ταυτόχρονα σε Βόλο και Λάρισα για να ακολουθήσουν τα Ιωάννινα το 2012 και τα Τρίκαλα το 2016  …

Βασικός σκοπός είναι η δημιουργία ενός εκπαιδευτικού περιβάλλοντος που οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να  αμφισβητήσουν τα παραδοσιακά ακαδημαϊκά πρότυπα και τις ξεπερασμένες δομές διοίκησης που πιθανώς σχεδιάστηκαν για άλλες εποχές, με τις εκπαιδευτικές διαδικασίες της μαζικής παραγωγής, και να αλλάξουν τα πάντα σε σπουδές και επαγγέλματα. Αφετέρου να εμπνεύσει τους νέους αυτοπεποίθηση για να παραμείνουν και να παλέψουν για τα θέλω και τα πιστεύω τους στον τόπο τους και να στραφούν σε εκπαιδευτικές  κατευθύνσεις με προοπτική για το μέλλον. Πρωταγωνιστές άλλωστε είναι οι ίδιοι και φαίνεται να τα καταφέρνουν και στα δύο!

  • Βασική επιδίωξη στο σχεδιασμό του εκπαιδευτικού μας προγράμματος είναι οι σπουδαστές να διακρίνονται για την απλότητα, τη φρεσκάδα και το παραγωγικό ήθος τους.
  • Αναζητούμε οικονομίες κλίμακας σε βιώσιμες πόλεις, εκπαίδευση για όλους με την μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία και την μικρότερη δυνατή δαπάνη. 
  • Δίνουμε έμφαση στην εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση των αποφοίτων από την σχολή στους χώρους δουλειάς. Αυτό είναι το μέτρο της αποτελεσματικότητάς μας.
  • Επιμένουμε στην ανθεκτική γνώση δοκιμάζοντας ξανά και ξανά βασικά και απλά πράγματα, που γίνονται γνώση για πάντα.
  • Θέλουμε σπουδαστές ανήσυχους που να ρωτάνε κάθε μέρα τι καινούργιο έμαθα σήμερα. Μαθαίνουμε να μαθαίνουμε. Καθηγητές μας μόνο πετυχημένοι επαγγελματίες στο χώρο τους.
  • Απόκτηση του κρατικού διπλώματος από όλους τους μαθητές μας, ως ανταμοιβή των κόπων τους.

 Ειδικότητες: 

* Επικοινωνία - ΜΜΕ
* Εφαρμοσμένες Τέχνες 
* Λογιστική - Διοίκηση 
* Μηχανολογία
* Νέες Τεχνολογίες
* Ομορφιά - Μόδα 
* Πληροφορική 
* Τουρισμός - Γαστρονομία
* Υγεία - Πρόνοια 
* Υποδομές 

Γιατί η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση είναι υπόθεση όλων μας. Όλοι έχουμε άποψη και γνώμη. Μαζί αλλάζουμε τα πάντα σε σπουδές και επαγγέλματα. Άλλωστε, σ’ αυτή την ιστορία γνώσης οι σπουδαστές είναι οι πρωταγωνιστές.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 1700
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα