Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - PANTAZIS E. CONSTRUCTIONS

pantazlogo
Δραστηριότητα:

Τεχνικό γραφείο

Οδός: Αλ. Παπαναστασίου 7
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 6987216490
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Με μόνα εφόδια την αγάπη για το αντικείμενο, τη βαθιά γνώση, τη συνεχή μετεκπαίδευση, την τεχνική ενημέρωση των στελεχών μας, αλλά και τη συνέπεια απέναντι στους πελάτες, το γραφείο μας απέκτησε πολύ σύντομα ένα πλούσιο, πολυσύνθετο και, κυρίως, ευχαριστημένο πελατολόγιο.Αντικείμενο της δραστηριότητάς μας είναι η μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών έργων από μηχανολόγο μηχανικό. 

Μελέτη: Το γραφείο μας αναλαμβάνει τη μελέτη των έργων σας ώστε να τα κάνουμε να αποκτήσουν μία υψηλή προστιθέμενη αξία, αφού κύριο μέλημά μας είναι η εξασφάλιση οικονομικών, τεχνικών αλλά και φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων. Σε όλα τα στάδια της μελέτης ενημερώνεστε λεπτομερώς ώστε να αποφασίσουμε από κοινού την πλέον κατάλληλη τεχνική λύση που θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες.

Επίβλεψη: Επιβλέπουμε την πορεία των έργων σας ώστε να σας εξασφαλίσουμε την απόλυτη εφαρμογή της μελέτης που χρησιμοποιείται αλλά και να σας εγγυηθούμε την σωστή και χωρίς κανένα πρόβλημα λειτουργία της κατασκευής.

Κατασκευή: Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό που διαθέτει η επιχείρησή μας κατασκευάζει τα έργα σας με υλικά που πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις σας. Η επιχείρησή μας διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε, κάθε σας ανάγκη. Όλες οι εργασίες κατασκευής επιβλέπονται πάντα από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

Ελάτε μαζί να επιλέξουμε προϊόντα των περισσοτέρων μεγάλων κατασκευαστικών οίκων ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 4143
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα