Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

REVOLVERZ TATTOO ART CO.

107295059_2658106977799043_6596979803865876220_n
Δραστηριότητα:

Tattoo - Piercing

Οδός: Σπύρου Λάμπρου 2
Πόλη: Ιωαάνινα
Τηλέφωνο: 2651607021
Instagram: therevolverz
Περιγραφή:

Το Revolverz tatoo art co βρίσκεται στα Ιωάννινα.

Αρχή μας, οι διεθνείς κανονισμοί που ορίζει η Ε.Ε. και οι Υγειονομικές Αρχές της Ελλάδας. Ο εξοπλισμός μας αποτελείται από βελόνες μίας χρήσης και εξαρτήματα τα οποία αποστειρώνονται σε κλίβανο ξηρής αποστείρωσης για 2 ώρες στους 180 C.

Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε στα tattoos είναι περασμένα από έλεγχο και συνοδεύονται με πιστοποιητικό. Επίσης στο κατάστημα μας θα βρείτε σκουλαρίκια, κρέμες και ένα πολύ φιλικό περιβάλλον, προσιτές τιμές και πολλά σχέδια tattoos όπως σε black & white , colour , cover up, ρεαλιστικά.

Υπηρεσίες:
- Tattoo
- Κάλυψη tattoo (cover up)
- Διόρθωση tattoo
- Σχεδιασμός
- Piercing

Τo tattoo ξεκίνησε ως χόμπι για τον Chico Payaso (Νικόλαος Γιαννάκης) που είναι και ο ιδιοκτήτης του Revorverz tattoo art co στα Ιωάννινα. Τελικά η αγάπη έγινε καριέρα και πλέον το ασκεί επαγγελματικά για πάνω από 10 χρόνια έχοντας διακριθεί ανά την Ευρώπη.

Όπως οι περισσότεροι καλλιτέχνες ,η δημιουργικότητα είναι στο αίμα του ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια βοηθώντας τον πάτερα του στην γλυπτική πέτρας. Τελικά πήγε σε σχολή καλών τεχνών οπού και ανέδειξε τα ταλέντο του. Ο Chico έχοντας αρκετές καλλιτεχνικές ανησυχίες βρήκε αυτό που έψαχνε στο μελάνι και θα το κάνει για όσο καιρό του το επιτρέψει η φθορά του χρόνου, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν τον ενδιαφέρει να έχει επιρροή χωρίς να κοιτάζει να αλλάξει τον κόσμο ούτε να μαζέψει πλήθος γύρω του. Κάνει αυτό που αγαπάει και ο κόσμος τον επιλέγει για την καθαρή δουλεία του και την τρελή προσωπικότητα του.

Το studio δεν είναι μια απλή δημιουργία του Chico, άλλα το συλλογικό αποτέλεσμα στήριξης και υλοποίησης των δικών του ανθρώπων.

Ο Chico θέλει να ευχαριστήσει τον SO τον μαθητή του,τον μικρό του αδερφό στο extreme tattoo art.
Τον ALEX ,το μοντέλο του studio και piercer και τελευταίο αλλά όχι τελευταίο τον AK 47 ,Bobby "the receptionist" και ψηχή του μαγαζιού.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 2396
Κατηγορίες: ΤΑΤΟΥΑΖ
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα