Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

VAGENAS GLASS

Makets_2021_export_Page_183_Image_0004
Δραστηριότητα:

Τζάμια - Κρύσταλλα - Καθρέπτες

Οδός: Παπαφίλου 5-6
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651030177
Κινητό Τηλ.: 6977527722
Fax: 2651039189
Facebook: Vagenas glass
Περιγραφή:

Η εταιρεία μας “Vagenas Glass” η οποία εδρεύει στα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται στο χώρο του υαλοπίνακα από το 1977 προσφέροντας ποιοτικές και μοναδικές λύσεις σε τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες. Από την δημιουργία της, η εταιρεία μας, συνεχίζει με επιτυχία να ακολουθεί ανοδική και επεκτατική πορεία με σύγχρονα μηχανήματα, επαγγελματικά οχήματα και εγκαταστάσεις.

Η πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση που έχουμε αναπτύξει στα τζάμια, τα Κρύσταλλα και τους καθρέπτες, μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες κατασκευαστικές και διακοσμητικές λύσεις στην οικία ή τον επαγγελματικό τους χώρο στα Ιωάννινα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Προσφάτως, στο δυναμικό της εταιρείας μας προστέθηκε εκθεσιακός χώρος, προσφέροντας στους πελάτες μας την δυνατότητα ακριβή δειγματισμού και επίδειξης των προϊόντων μας. Γεγονός που ενισχύει την δραστηριότητα της εταιρείας μας όχι μόνο στην εμπορία αλλά εξίσου και στο κατασκευαστικό και δημιουργικό κομμάτι του γυαλιού.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας ώστε να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις ποικίλες εφαρμογές του γυαλιού στην εξοικονόμηση ενέργειας, στην ασφάλεια από κινδύνους προερχόμενους από το γυαλί, στην αρχιτεκτονική και διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες των σύγχρονων απαιτήσεων.

Η συνέπεια, η εμπειρία και η υπευθυνότητα χαρακτηρίζουν κάθε επαγγελματική μας συνεργασία, με απώτερο σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Ιωάννινα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Υπηρεσίες : 

Ανταποκρινόμαστε με υπευθυνότητα και συνέπεια σε οποιαδήποτε κατασκευή από τζάμια, κρύσταλλα ή καθρέπτες επιθυμείτε, διασφαλίζοντας σας την μέγιστη αξιοπιστία όλων των κατασκευών που σας προσφέρουμε.

* Κρύσταλλα - Καθρέπτες
* Διπλά - Τριπλά Θερμο-ηχομονωτικά & Ενεργειακά Τζάμια
* Γυάλινες Φυσαρμόνικες Πόρτες
* Αυτόματες Πόρτες
* Καμπίνες Μπάνιου
* Βιτρίνες Καταστημάτων
* Γυάλινες Σκάλες
* Γυάλινα Κάγκελα
* Γυάλινα Στέγαστρα
* Κρύσταλλα Ασφαλείας
* Διακοσμητικά Κρύσταλλα
* Ειδικές Κατασκευές
* Ψηφιακές Εκτυπώσεις
* Αυτόματες Πόρτες
* Προϊόντα - Κατασκευές Plexiglass

Όλες οι κατασκευές μας δημιουργούνται εξατομικευμένα, με φαντασία και μεράκι. Η αγάπη μας για τη δουλειά μας είναι η εγγύηση των υπηρεσιών μας και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας.

Απευθυνθείτε σε μας για να επισκεφτούμε τον χώρο σας, προκειμένου να μελετήσουμε τις ανάγκες του και να σας προτείνουμε την καταλληλότερη λύση, παρέχοντάς σας παράλληλα μια εκτίμηση του κόστους.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 2826
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα