Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

AUTODRIVER Ι. ΚΤΕΟ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε

AUTODRIVER 05
Δραστηριότητα:

Τεχνικός έλεγχος οχημάτων

Κατάστημα 'Αρτας : Νέες Εργατικές Κατοικίες, Άρτα 
                                  Τηλ. Επικοινωνίας : 2681027200 Fax: 2681035254
                                   Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Οδός: Παράδρομος Περιφερειακής Οδού, Νεοχωρόπουλο
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651027200
Fax: 2651035254
Instagram: autodriver.gr
Περιγραφή:

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

“με άλλο αέρα.. 

“Κινήσαμε ουρανό για την ασφάλεια σας στη γη. Με την ασφάλεια του τεχνικού ελέγχου στο όχημά σας, από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, έχετε άλλο αέρα στις μετακινήσεις σας.” Το Ι.ΚΤΕΟ Auto Driver αναλαμβάνει Επιβατικά Ι.Χ., Επιβατικά Δ.Χ. (ταξί), Εκπαιδευτικά Ι.Χ., Δίκυκλα, Εκπαιδευτικά δίκυκλα, Ασθενοφόρα, Αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, Φορτηγά Ι.Χ. με μικτό βάρος ≤ 3,5 τόνους, Φορτηγά με μικτό βάρος ≥ 3,5 τόνους, Εκπαιδευτικά φορτηγά, Λεωφορεία, Εκπαιδευτικά λεωφορεία, Αρθρωτά – Διώροφα λεωφορεία, Ρυμουλκούμενα, Ημιρυμουλκούμενα, Συνδυασμοί οχημάτων, Ανάριθμα οχήματα, Τουριστικά τρενάκια.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έλεγχος ελαφρών οχημάτων (επιβατικά Ι.Χ., ταξί, εκπαιδευτικά, κλπ.)

* ΟΠΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ

Ταυτοποίηση οχήματος, Σύστημα πέδησης, Σύστημα διεύθυνσης, Ορατότητα, Φώτα διασταύρωσης & πορείας, εμπρόσθια & οπίσθια φώτα θέσης, Φώτα πλευρικής σήμανσης, Φώτα Όγκου, Φώτα πορείας ημέρας, Φώτα πέδησης, Φωτεινοί δείκτες αλλαγής κατεύθυνσης, Φώτα έκτακτης ανάγκης (alarm), Εμπρόσθια & οπίσθια Φώτα ομίχλης, Φώτα Οπισθοπορείας, Φώτα της οπίσθιας πινακίδας κυκλοφορίας, Αντανακλαστήρες, Σημάνσεις ευδιακριτότητας & οπίσθιες πινακίδες σήμανσης, Υποχρεωτικές ενδεικτικές λυχνίες για τον εξοπλισμό φωτισμού, Άξονες, Τροχοί & ελαστικά, Σύστημα ανάρτησης, Πλαίσιο & εξαρτήματα πλαισίου, Θάλαμος (καμπίνα) οδηγού & αμάξωμα, Λοιπός εξοπλισμός

* ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΔΗΣΗΣ

Η δοκιμή γίνεται σε φρενόμετρο, ώστε να καθορίζεται ο λόγος πέδησης σε σχέση με τη μέγιστη επιτρεπόμενη μάζα. Κατά τη δοκιμή στο φρενόμετρο ελέγχονται: Η συνολική απόδοση του συστήματος πέδησης, Οι δυνάμεις πέδησης που αναπτύσσονται σε κάθε τροχό του ίδιου άξονα (μονόπλευρη πέδηση), Η διακύμανση των δυνάμεων πέδησης κατά τη διάρκεια πλήρους περιστροφής τροχού (οβαλότητα), Η απόδοση του χειροφρένου

* ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ – ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ

Με τον κατάλληλο εξοπλισμό (συγκλισιόμετρο/αποκλισιόμετρο), ελέγχεται η ευθυγράμμιση των διευθυντηρίων τροχών.

* ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ (ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ)

Με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού(αμορτισερομέτρου)ελέγχεται εάν επιτυγχάνονται οι δεδομένες ελάχιστες τιμές σε κάθε αποσβεστήρα καθώς και η διαφορά μεταξύ τους κατά τον ίδιο άξονα.

* ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΩΤΩΝ

Με τη χρήση φωτομέτρου προσδιορίζεται εάν η σκόπευση και η ένταση των φανών διασταύρωσης και πορείας είναι εντός των ορίων που καθορίζονται.

* ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

Με τη χρήση αναλυτή καυσαερίων ελέγχονται εάν οι εκπομπές καυσαερίων των βενζινοκίνητων ή υγραεριοκίνητων οχημάτων υπερβαίνουν τα επίπεδα που ορίζει ο κατασκευαστής. Οι ρύποι που μετρά ο αναλυτής καυσαερίων είναι το μονοξείδιο (CO), οι υδρογονάνθρακες (HC) καθώς και ο συντελεστής λάμδα (λ) που δεν αποτελεί ρυπαντή σε οχήματα με προηγμένο σύστημα ελέγχου των εκπομπών. Με τη χρήση αιθαλόμετρου ελέγχεται εάν η θολερότητα (K) των καυσαερίων των πετρελαιοκίνητων οχημάτων υπερβαίνει το επίπεδο που επιτρέπουν οι τιμές που καθορίζονται.

Ωράριο Λειτουργίας :

Δευτέρα - Παρασκευή > 08:00 – 20:00

Σάββατο  > 08:00 – 16:00

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 2331
Κατηγορίες: ΚΤΕΟ
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα