Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

PLAY HALL

playhallMapFrontJuly2020-01
Δραστηριότητα:

Παιδότοπος - Bowling - Μπιλιάρδα - Καφέ - Snacks  

Οδός: Λεωφ. Γεννηματά (Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο) 
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651078470
Κινητό Τηλ.: 6976890800
Website: www.play-hall.gr
Facebook: Play Hall Ioannina
Περιγραφή:

Ένας μοντέρνος, νεανικός χώρος που συνεχώς αλλάζει στυλ και ύφος μιας και φιλοσοφία μας είναι να δίνουμε κάθε φορά νέες και όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές στους επισκέπτες μας. Σε ένα τεράστιο χώρο δύο επιπέδων, το Play Hall Ioannina δημιουργεί ξεχωριστές διαθέσεις για τον καθένα και φροντίζει να κρατά αμείωτη τη διάθεση για διασκέδαση οργανώνοντας συνεχώς εκδηλώσεις, κάθε εποχή του χρόνου.

Για καφέ ή ποτό

Στο ισόγειο, η αίθουσα είναι διαμορφωμένη για να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας με την παρέα σας, να παρακολουθήσετε δημοφιλή αθλητικά γεγονότα στις γιγάντιες τηλεοράσεις μας ή να πλοηθηθείτε στο internet χρησιμοποιώντας το δωρεάν wi-fi που σας παρέχουμε.

Για παιχνίδι

Η παιδική γωνιά που διαθέτει το Play Hall Ioannina, αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές παροχές που διαθέτουμε για τους μικρούς μας φίλους. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με υλικά και παιχνίδια ασφαλή για όλα τα παιδιά, το παιχνίδι δε σταματάει ποτέ. Η παιδική γωνιά φιλοξενεί ανά διαστήματα διάφορους καλλιτέχνες όπως κλόουν, ανιματέρ, ηθοποιούς κουκλοθέατρου κ.α. που παρουσιάζουν με τη σειρά τους προγράμματα διασκεδαστικά για τα παιδιά ενώ διάφορα ομαδικά παιχνίδια διοργανώνονται από τους υπευθύνους του χώρου διατηρώντας έτσι το ενδιαφέρον των παιδιών. 

Για bowling

Στον επάνω όροφο, 14 διάδρομοι επαγγελματικών προδιαγραφών σας περιμένουν για τις επικές μονομαχίες μεταξύ φίλων, οικογενειών ή ζευγαριών. Αν έχετε μεγάλο ταλέντο στο να γκρεμίζετε πράγματα, σας δίνουμε το ελεύθερο να ρίξετε όλες τις κορίνες και γιατί όχι, να κερδίσετε και μοναδικά δώρα στη στιγμή ή και να συμμετάσχετε στις μεγάλες κληρώσεις για τα μεγάλα δώρα.

Για μπιλιάρδο

Δημοφιλές άθλημα, σπορ, χόμπι ή όπως σας αρέσει να το λέτε, το μπιλιάρδο δε λείπει από το πακέτο διασκέδασης, που θα βρείτε μόνο στο Play Hall Ioannina. Με 6 τραπέζια για αμερικάνικο μπιλιάρδο και 1 τραπέζι για γαλλικό, οι στεκιές πέφτουν βροχή. Τώρα, με μισή ώρα παιχνιδιού, παίρνετε μέρος στις μεγάλεις κληρώσεις του Play Hall Ioannina για πλούσια δώρα.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 2722
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα