Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

SIKLAS

Δραστηριότητα:

Ανδρικά Ενδύματα 

Tommy Hilfiger - Henry Cottons - Joop - U.S Polo - Marina Yachting - Brimarts - Rollman

Οδός: Μιχ. Αγγέλου 14
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651079097
Fax: 2651072940
Website: www.siklas.gr
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook: Siklas
Περιγραφή:

Το κατάστημα SIKLAS βρίσκεται στο κέντρο των Ιωαννίνων ( Μιχ.Αγγέλου 14) και αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και κορυφαία καταστήματα της ανδρικής ένδυσης και υπόδησης στα Ιωάννινα. Στο κατάστημα θα βρείτε προτάσεις ανδρικής μόδας από διάσημους σχεδιαστές και κατασκευαστές της Ευρώπης και της Αμερικής. Μέσα στα τόσα πολλά χρόνια λειτουργίας έχει αποκτήσει πιστούς πελάτες γιατί βασικό κριτήριο είναι η άριστη ποιότητα, οι νέες ιδέες και η άψογη εξυπηρέτηση.
Πάντα με σεβασμό στην παράδοση και στην ιστορία μας στο χώρο του επώνυμου ανδρικού ενδύματος, φροντίζουμε να δημιουργούμε μόδα και σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής, να προσφέρουμε μια συνολική εικόνα ένδυσης στους πελάτες μας, ανάλογα με το στυλ, την προσωπικότητα και το ρυθμό ζωής τους και να παρέχουμε πάντα τις καλύτερες προτάσεις από επώνυμους οίκους.

History

Το 1950,στην παλιά αγορά των Ιωαννίνων επί της οδού «Ανεξαρτησίας» ο Σπύρος Σίκλας ανοίγει το πρώτο κατάστημα ανδρικής ένδυσης.

Ύστερα από 65 χρόνια, το κατάστημα Σίκλας έχοντας επενδύσει στην ποιότητα και την κομψότητα, πάντα με σεβασμό και συνέπεια προς τον πελάτη έχει μια σταθερή και δυναμική παρουσία στο χώρο της τοπικής και όχι μόνο αγοράς. Ωστόσο το 1990, μεταφέρεται στην καινούργια πλέον αγορά επί της οδού Χαρ.Τρικούπη.

Από το 1999 έως σήμερα το κατάστημα διοικείται από τη Τρίτη γενιά της οικογένειας Σίκλα στο κέντρο των Ιωαννίνων στον πεζόδρομο Μιχ.Αγγέλου, πάντα με τα ίδια πρότυπα ακολουθώντας τις τάσεις της διεθνούς μόδας και τη δημιουργία μακροχρόνιας σχέσης με τον πελάτη.

Το κατάστημα μας προσφέρει στον πελάτη, εξαιρετικής ποιότητας επώνυμα ρούχα και εξυπηρέτηση σε ένα ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον. Μια «κληρονομιά» αξιών και ποιότητας και η εμπειρία χρόνων μας φέρνουν κοντά σας… με στόχο να παρέχουμε υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και υπηρεσίες και να «χτίζουμε» μία σχέση εμπιστοσύνης με όλους τους πελάτες.

INSTAGRAM: siklasioannina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Έντυπη καταχώρηση: thumb_siklas
Χάρτης:
Εμφανίσεις: 1966