Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

OPEN TECH-STORE

Δραστηριότητα:

Επισκευή και εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών

 

Οδός: Σακελλαριου 7
Πόλη: Ιωαννινα
Τηλέφωνο: 2651401730
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook: OpenTech-Store
Περιγραφή:

Δωρεάν Αποστολή με SPEEDEX (Courier)
Η ταχεία αποστολή με SPEEDEX (Courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ για δέματα από 1 μέχρι 5 κιλά και ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες από την ημέρα αποστολής, εφόσον τα προϊόντα που επιλέξατε είναι διαθέσιμα. Σε αντίθετη περίπτωση κάποιος από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει μαζί σας να σας ενημερώσει για τον χρόνο αναμονής. Ο τρόπος αυτός αφορά παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα (εξαιρούνται περιοχές που η εταιρεία courier χαρακτηρίζει ως δυσπρόσιτες – μπορείτε να δείτε αν είστε σε μία από αυτές από εδώ).
Για παραγγελίες με βάρος μεγαλύτερο από 5kg η χρέωση είναι 5€ και για κάθε έξτρα κιλό 0.5€.
Οι παραγγελίες (<1Kg) που αφορούν αξεσουάρ, τσάντες, καλώδια, περιφερειακά κ.α. λόγω πολύ χαμηλής τιμής, δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά δωρεάν μεταφορικών και η χρέωση είναι 2€. Μπορείτε να παραγγείλετε όποιο αξεσουάρ και συνοδευτικό θέλετε μαζί με τον καινούργιο σας φορητό, κινητό ή τάμπλετ και να εκμεταλλευτείτε τα δωρεάν μεταφορικά.
Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται λεπτομερώς κατά την παραγγελία σας.

Αντικαταβολή
Μπορείτε να επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοσή της.
Το κόστος της αντικαταβολής είναι 3€.
Τον τρόπο αποστολής θα μπορέσετε να τον επιλέξετε κατά την διεκπεραίωση της online παραγγελίας σας ή κατά την επικοινωνία σας μαζί μας.

Παραλαβή από το OpenTechStore
Προσφέρουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα της επιλογής σας από το OpenTechStore κατόπιν συνεννόησης μαζί μας. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να παραγγείλετε κάποιο προϊόν ή να δεσμεύσετε κάποιο διαθέσιμο και να το παραλάβετε την ημέρα και ώρα που σας βολεύει.

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο από 9:00 – 14:30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από 9:00 – 14:30 και 17:30 – 20:30

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 2216