Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΟΙΚΙΑ-ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Δραστηριότητα:

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

(ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ)

Οδός: Σουλιου 23 & Καραολη
Πόλη: Ιωαννινα
Τηλέφωνο: 2651302709
Κινητό Τηλ.: 6957219975
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

ο Ι.Γ.Ε.Ε Οικία Φροντίδα είναι ένα νόμιμο γραφείο ευρέσεως εργασίας, που βρίσκεται στα Ιωάννινα και έχει άδεια από το Υπουργείο Εργασίας

Στο γραφείο ευρέσεως εργασίας μας στα Ιωάννινα λειτουργούμε πάντα με γνώμονα τους κανονισμούς που ορίζει το Υπουργείο Εργασίας και η Επιθεώρηση Εργασίας και οι οποίοι ισχύουν για όλα τα νόμιμα γραφεία.

Παρότι η έδρα μας βρίσκεται στα Ιωάννινα, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε και πανελλαδικά, ενώ στόχος μας είναι η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης και συνεχούς συνεργασίας μαζί σας. 

Το γραφείο μας προσπαθεί να κατανοήσει τις ανάγκες του πελάτη με συστηματική επικοινωνία, ώστε να επιτυγχάνεται κάθε φορά η καλύτερη δυνατή λύση. 

Γι' αυτό το λόγο, το εξειδικευμένο προσωπικό μας στο γραφείο ευρέσεως εργασίας Ι.Γ.Ε.Ε Οικία Φροντίδα στα Ιωάννινα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να προσφέρει αποτελεσματικές υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Βασισμένοι στην πολυετή εμπειρία μας και σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο άτομο, που θα στελεχώσει τη ανάλογη θέση εργασίας στην οικία ή την επιχείρησή σας.

Έντυπη καταχώρηση: thumb_oikiafrontida
Χάρτης:
Εμφανίσεις: 2337