Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δραστηριότητα:

Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ TAE KWON DO

 

 

  

Οδός: Λαμπριδη Ι. 4
Πόλη: Ιωαννινα
Τηλέφωνο: 2651304874
Κινητό Τηλ.: 6945262661
Website: www.acproteas.gr
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

Με μεγάλες επιτυχίες σε Παγκόσμια-Πανευρωπαϊκά

       και Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Ο Α.Σ. "ΠΡΩΤΕΑΣ" Ιωαννίνων στεγάζεται στην οδό Λαμπρίδη 4.

Ο τοπικός Α.Σ. "ΠΡΩΤΕΑΣ" φημίζεται για τις πολλές διακρίσεις των αθλητών του στο άθλημα του TAEKWON-DΟ σε Πανελλήνια,Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Ο Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων είναι από τους κορυφαίους συλλόγους σε μετάλλια σε Πανελλήνιο επίπεδο, καταλαμβάνοντας τα τελευταία χρόνια την πρώτη θέση.

Είναι ο σύλλογος των "Πρωταθλητών" της πόλης μας, με υψηλό επίπεδο προπόνησης σε όλα τα επίπεδα αρχαρίων, προχωρημένων και πρωταθλητισμού. Αρκετοί αθλητές του είναι μέλη της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας TAEKWON-DO I.T.F. (Α.Ο.Τ.Ε.)

Υπεύθυνος προπονητής του Συλλόγου είναι ο κ. Παπαδιώτης Γεώργιος, καθηγητής Φυσικής αγωγής, Master 7o DAN I.T.F. και Ομοσπονδιακός προπονητής.

Με την εμπειρία του ως προπονητής υψηλού επιπέδου και με την επιστημονική του κατάρτιση είναι αυτός που δίνει μια άλλη άποψη στην εξάσκηση του αθλήματος του TAEKWON-DO.


Προφίλ Δασκάλου

Υπεύθυνος προπονητής του Συλλόγου είναι ο κος Παπαδιώτης Γεώργιος, ομοσπονδιακός προπονητής Master 7ο Dan I.T.F. και καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Με την εμπειρία του ως προπονητής υψηλού επιπέδου και με την επιστημονική του κατάρτιση είναι αυτός που δίνει μια άλλη άποψη στην εξάσκηση του αθλήματος του TAE KWON-DO.Ο Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ φημίζεται για τις πολλές διακρίσεις των αθλητών του στο άθλημα του TAE KWON-DO σε Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Ο Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ είναι από τους κορυφαίους συλλόγους σε μετάλλια σε Πανελλήνιο επίπεδο καταλαμβάνοντας τα τελευταία χρόνια την πρώτη θέση. Είναι ο σύλλογος των ""πρωταθλητών"" των Ιωαννίνων, με υψηλό επίπεδο προπόνησης σε όλα τα τμήματα, αρχαρίων, προχωρημένων και πρωταθλητισμού. Αρκετοί αθλητές του είναι μέλη της Εθνικής Ομάδας Ελλάδος TAE KWON-DO I.T.F.

Προφίλ Τέχνης

Για να το θέσουμε απλά το TAΕKWON DO είναι ένα είδος άοπλης μάχης, σχεδιασμένο για τον σκοπό της αυτοάμυνας. Είναι η επιστημονική χρησιμοποίηση του σώματος στην μέθοδο της αυτοάμυνας. Είναι το σώμα που έχει κερδίσει την έσχατη αξιοποίηση των ικανοτήτων του ύστερα από εντατική και φυσική εξάσκηση.
Είναι μια πολεμική τέχνη χωρίς όμοιο, ούτε σε δύναμη, ούτε σε τεχνική. Παρόλο που είναι μια πολεμική τέχνη, η πειθαρχία, η τεχνική και η πνευματική εξάσκηση που προσφέρει, αποτελούν μπορούμε να πούμε το γουδί στο οποίο πλάθεται ένα ισχυρό αίσθημα δικαιοσύνης, γενναιότητας, ταπεινοφροσύνης και αποφασιστικότητας.
Αυτές οι πνευματικές καταστάσεις είναι που διαχωρίζουν τον πραγματικά ενασκούμενο, από αυτόν που προσπαθεί να εντυπωσιάσει και αρκείται μονάχα στο μαχητικό μέρος του TAΕKWON DO. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που το TAΕKWON DO λέγεται τέχνη αυτοάμυνας. Συνεπάγεται ακόμη και ο τρόπος σκέψης και ζωής, ιδιαίτερα στην έμπνευση αυστηρού αυτοελέγχου πνεύματος και πειθαρχίας και ακόμη ηθικού οπλισμού.
Ερμηνεία: TAE σημαίνει πόδι, λάκτισμα, πηδώ για να κτυπήσω ή να σπάσω με το πόδι, KWON συμβολίζει την γροθιά-χτυπώ ή καταστρέφω με το χέρι ή την γροθιά, DO σημαίνει τέχνη ή τρόπος, σωστός τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιώ τα παραπάνω. Συνολικά δηλαδή TAΕKWON DO σημαίνει την τεχνική εξάσκηση και τις τεχνικές άοπλης μάχης, τόσο για την αυτοάμυνα, όσο και για την υγεία. Οι τεχνικές αυτές περιλαμβάνουν την έντεχνη εφαρμογή γροθιών, μπλοκ και χτυπημάτων με το πόδι, για την γρήγορη καταστροφή του κινούμενου αντιπάλου ή αντιπάλων.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 1905