Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

BEBE SALLE

Δραστηριότητα:

Παιδότοπος - Καφετέρια

Οδός: Λ. Σταύρου Νιάρχου
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651048158
Κινητό Τηλ.: 6942405060
Website: www.bebesalle.gr
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook: Bebe Salle
Περιγραφή:

Το όνομά μου είναι Bebe Salle!!! Γεννήθηκα το 2006 ... από γονείς που με αγαπούν μέχρι και σήμερα τόσο πολύ όσο και τότε!!! Οι νονοί μου ευχήθηκαν όσο μεγαλώνω να παραμένω παιδί και εγώ ακόμη και σήμερα τους κάνω το χατίρι!!!

Έχω πάρα πολλούς φίλους ... φίλους που τους αγαπώ, τους προσέχω και τους εκτιμώ ... Μαζί κάνουμε τα πρώτα μας βήματα ... λέμε τις πρώτες μας λέξεις ... μοιραζόμαστε τα παιχνίδια μας ... αποχωριζόμαστε πιο εύκολα τους γονείς μας ... μαλώνουμε ... κλαίμε ... αλλά τα ξαναβρίσκουμε ... Κι όλα αυτά πάντα μαζί!!! Γιατί έτσι αρχίζουν οι γνωριμίες και οι φιλίες!!!!

Όσο παίζω με τους φίλους μου, οι γονείς μας παίζουν μαζί μας, προσέχουν τις «σκανταλιές μας», θαυμάζουν τα κατορθώματά μας, χαίρονται που κάνουμε παρέα και γνωριζόμαστε, αλλά πίνουν και τον καφέ τους, συζητάνε, γνωρίζονται, ανταλλάσσουν απόψεις και ιδέες - αφού υπάρχουν πάντα κυρίες - νηπιαγωγοί που μας επιβλέπουν - και προπάντων ... κανονίζουν πότε θα ξαναβρεθούμε!!!!

Κάθε χρόνο έρχονται πολλοί γιατροί (ΕΒΕΤΑΜ τους λένε) και με εξετάζουν ... αν δε νιώθω καλά ... μου κάνουν όλα τα «εμβόλια» ... κι έτσι είμαι πάντα δυνατό ...

Party

Στο σπίτι μου κάνουμε συνέχεια party!!! Τόσο με αφορμή δικές μου χαρούμενες στιγμές όσο και γιορτές ή γενέθλια των φίλων μου! Θέλουν τόσο πολύ να έρχονται γιατί οι γονείς μου ετοιμάζουν μόνοι τους όλα τα φαγητά για μικρούς και μεγάλους, χορεύουμε, τραγουδάμε karaoke και παίζουμε πολλά παιχνίδια, όπως κυνήγι θησαυρού, τσουβαλοδρομίες, μαντηλάκι, μουσικές καρέκλες, μπαλονοκατασκευές, face painting, κουκλοθέατρο.

Βαφτισεις

Πολλές φορές στο σπίτι μου γίνονται και οι βαφτίσεις των μικρών μου φίλων!!! Μπορούμε να φιλέψουμε μέχρι 80 «μεγάλους» στον εσωτερικό χώρο και μέχρι 40 «μεγάλους» στην αυλή μας…ενώ εμείς τα παιδιά παίζουμε στον ασφαλή χώρο του παιδοτοποδωμάτιού μου...

Η μαμά μου ετοιμάζει όλα τα φαγητά, τα γλυκά, τα δώρα ή τις μπομπονιέρες για τους καλεσμένους και ο μπαμπάς μου στρώνει μεγάλα τραπέζια με ωραία τραπεζομάντηλα και περιμένει πάντα χαμογελαστός στην πόρτα τους καλεσμένους...

Catering

Κάποιοι φίλοι μου που επιλέγουν να γιορτάσουν στο δικό τους χώρο ... ζητάνε από τους γονείς μου να αναλάβουν την οργάνωση της εκδήλωσής τους ... και τότε με μεράκι και φαντασία εκείνοι ανταποκρίνονται στις προσδοκίες με αξέχαστες, πρωτότυπες, πάντα χειροποίητες δημιουργίες ... που σε κάνουν να λαχταράς η επόμενη φορά να έρθει πολύ σύντομα!!!

 

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 1497