Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

GO FUN TRAVEL

Δραστηριότητα:

GO FUN TRAVEL Ταξιδιωτικό γραφείο

Οδός: Μακρυγιαννη 2
Πόλη: Ιωαννινα
Τηλέφωνο: 2651310302, 2651031413
Κινητό Τηλ.: 6983749866
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook: Go Fun Travel
Περιγραφή:

Λίγα λόγια για εμάς

Η ταξιδιωτική, τουριστική εταιρεία Go Fun Travel, μοντέρνα και σύγχρονα καλύπτει σε εύρος ταξίδια και εκδρομές σε όλο τον κόσμο, και οντάς πάντα μπροστά πετυχαίνει την καλύτερη πρόσβαση στα τουριστικά & ξενοδοχειακά δρώμενα, όπως σε αεροπορικές εταιρίες, ξενοδοχεία, σε επίγειες τουριστικές παροχές (ξεναγήσεις, μεταφορές κ.λ.π) και με ισχυρά ανταγωνιστικές προτάσεις πρωτοπορεί στην προσέγγιση του κάθε ταξιδίου και εκδρομικού προορισμού ξεχωριστά, αξίζοντας έτσι την προτίμηση όσων ζητούν μια εγγυημένα επιτυχημένη οργάνωση με ποιότητα και πολυτέλεια στα ταξίδια τους.

Σε εμάς θα βρείτε:

> Οργανωμένες εκδρομές σε Ελλάδα & Εξωτερικό
> Μεμονωμένα ταξίδια – Επαγγελματικά ταξίδια
> V.I.P Luxuries Holidays

 

Η φιλοσοφία μας έχει ως άξονα τρεις αρχές: Ποιότητα, Ασφάλεια, Οικονομία

Η επιχειρηματική φιλοσοφία του Go Fun Travel στηρίζεται στην παροχή υπηρεσιών εξαιρετικής ποιότητας, στην υιοθέτηση άριστων εργασιακών πρακτικών, στην πελατοκεντρική αντίληψη και κυριότερα στην δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας με τους πελάτες. Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός και η εφαρμογή τουριστικών υπηρεσιών και ταξιδιών, με ταχύτητα, ασφάλεια, οικονομία, ποιότητα, ευελιξία, και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου η εταιρεία μας επενδύει σε συστήματα και μελέτες με σκοπό την πλήρη κάλυψη μεμονωμένων πελατών-εκδρομέων ή μεγάλων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε επαγγελματικά-εκπαιδευτικά ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές αναψυχής.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε επιλεγμένες ταξιδιωτικές προτάσεις και ταξίδια από συνεργάτες μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αν δε βρείτε το ταξίδι που επιθυμείτε ή αν θέλετε να προσαρμόσετε ένα ταξίδι στις δικές σας επιθυμίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2651034313 ή 6983749866 ή μέσω e-mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 1722