Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

AQUADOT - ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ecopools
Δραστηριότητα:

Πισίνα -Spa-Κτιριακός Αυτοματισμός 

Προκάτ Πισίνες - Φίλτρα Αντλίες 

Εξοπλισμός Πισίνας - Συντήρηση, Καθαρισμός 

Χημικά Πισίνας - Επεξεργασία Νερού 

Εξιδικευμένες Μορφές Αυτοματισμού 

Οδός: Εθν. Αντιστάσεως 74, Κατσικάς
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 6974628047
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Η Aquadot, με έδρα τα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται  στον  τομέα  Πισίνας- Επεξεργασίας νερού και Spa  από  το 2014 μέχρι σήμερα. Tα αργά και σταθερά βήματά  της, η πολιτική αλλά και  το έργο της την έχουν αναδείξει ως  μια απ τις πιο αξιόπιστες εταιρείες   στη ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, Ιονίων νήσων και όχι μόνο.
Στόχος πλέον της εταιρείας μας  είναι η πλήρη αυτοματοποίηση του ελέγχου αλλά και η λειτουργία  της πισίνας  συνδέοντας  π.χ  με ένα ολοκληρωμένο σύστημα PLC.
Η Aquadot σχεδιάζει κατασκευάζει και συντηρεί τη πισίνα, επαγγελματική ή ιδιωτική, με υπευθυνότητα επαγγελματισμό και απόλυτο σεβασμό.
Εξειδικεύεται στις νέες τεχνολογίες αυτοματισμού καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε σπιτιού και επιχείρησης κάνοντας τη καθημερινότητα ευκολότερη και κυρίως οικονομική.
Ένα από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Aquadot είναι οι απευθείας συνεργασίες της με παγκοσμίου φήμης και κύρους κατασκευαστές εξοπλισμού πισίνας, ειδικούς στη συντήρηση, απολύμανση και επεξεργασία νερού πισίνας με οικολογικά προϊόντα μέσω φυσικών μεθόδων επεξεργασίας του νερού, φιλικών προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.
Η Aquadot θέτει ως προτεραιότητα την άμεση και βέλτιστη εξυπηρέτηση των αναγκών κάθε πελάτη ξεχωριστά, παρέχοντας μια πλήρη γκάμα με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όπως:
Εμπορία εξοπλισμού, εγκατάσταση, κατασκευή και συντήρηση πισίνας
Ανακαίνιση, επιδιόρθωση, ανακατασκευή και αναβάθμιση παλαιάς ή τεχνολογικά προβληματικής πισίνας, χρησιμοποιώντας τα πλέον καινοτόμα συστήματα καθαρισμού, μόνωσης, στεγανοποίησης, υποβρύχιου φωτισμού LED, καθαρισμού και θέρμανσης
Υποστήριξη – εξυπηρέτηση πελατών (after sales service)
Επισκευή, ετήσια συντήρηση πισίνας, απολύμανση και φροντίδα του νερού
Προμήθεια χημικών και προϊόντων καθαρισμού πισίνας
Συντήρηση του νερού χωρίς χημικά.

Οι συνεργάτες της Aquadot διαθέτουν μια πλειάδα επιστημόνων, τεχνικών και υπάλληλων με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας που έχουν ολοκληρώσει χιλιάδες έργα μοναδικής αισθητικής και λειτουργικότητας. Για περισσότερο από δυο δεκαετίες, οι συνεργάτες της εταιρείας έχουν συντελέσει στο σχεδιασμό και την κατασκευή των ωραιότερων έργων πισίνας και spa στην Ελλάδα, ολοκληρώνοντας έργα υψηλής αισθητικής . Έργα της Aquadot κοσμούν πολυτελή ξενοδοχεία αλλά και ιδιωτικές πισίνες, κολυμβητήρια, χώρους άθλησης, ευεξίας κ.ά.
Κυρίως όμως τη μεγαλύτερη δύναμη προσδίδουν στην Aquadot οι πελάτες της, που την εμπιστεύονται και την επιλέγουν ως «ειδική» στο σχεδιασμό, την κατασκευή και συντήρηση πισινών και έργων που σχετίζονται με το υδάτινο στοιχείο.
Άλλωστε, για την Aquadot τα μεγαλύτερα και ωραιότερα έργα έχουν τα ίδια θεμέλια: Ανθρώπους ικανούς να διαχειρίζονται τεχνολογίες και συστήματα με εμπειρία, γνώση, ευθύνη και αξιοπιστία.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 2159