Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, με τίτλο: «Άστρο λαμπρό τους οδηγεί…»

Την προσεχή Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 8.00  το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών (αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας») η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, με τίτλο: «Άστρο λαμπρό τους οδηγεί…».
Οι μελωδικές παιδικές φωνές των Νεανικών Κατηχητικών Συνάξεων της ενορίας Περιβλέπτου θα μας τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θα ψάλουν παραδοσιακά κάλαντα, σχεδόν από κάθε γωνιά της πατρίδος μας, ενώ τα παιδιά του Κέντρου ...


Δημιουργικής Απασχόλησης της Ιεράς Μητροπόλεως και του φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», θα μας μεταφέρουν στο πνεύμα της εορτής με θεατρικό έργο που θα παρουσιάσουν.
Τέλος, μια εξαιρετική ομιλία έχει ετοιμάσει για όλους μας ένας σπουδαίος καλεσμένος και εξαιρετικός επιστήμονας, καθηγητής Αστρονομίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ο κ. Σταύρος Αυγολούπης με θέμα: «Το άστρο της Βηθλεέμ».
Σας προσκαλούμε όλους να γιορτάσουμε μαζί και να μεταφερθούμε νοερώς στην άγια εκείνη νύχτα, όπου έλαβε αρχή η σωτηρία του ανθρώπου και όλου του κόσμου.
Καλά Χριστούγεννα.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Πηγή:epirusgate.blogspot.gr

 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα