Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

Με σχετικά καλό καιρό θα αρχίσει η νέα εβδομάδα – Βροχές και καταιγίδες από το βράδυ της Τετάρτης

Γενικά καλός αναμένεται ο καιρός τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας στην περιοχή μας, έτσι τη Δευτέρα (8/1/2018) και την Τρίτη (9/1/2018) θα επικρατούν λίγες μόνο νεφώσεις, ενώ τις πρωινές ώρες στο εσωτερικό της περιφέρειας ενδέχεται να σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Η θερμοκρασία σε επίπεδα...


πάνω από τα κανονικά για την εποχή θα κυμανθεί από 7 έως 18 στα πεδινά και παράκτια τμήματα, 2 έως 16 στα ημιορεινά και από -1 έως 10 βαθμούς στις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νοτιοανατολικά έως 3 και τοπικά 4 μποφόρ.
Την Τετάρτη οι νεφώσεις σταδιακά θα πυκνώσουν και αργά το βράδυ ενδέχεται να βρέξει  κυρίως στα δυτικά και νότια τμήματα της περιφέρειας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές, θα παραμείνει όμως σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή.
Την Πέμπτη θα επικρατούν νεφώσεις, θα βρέχει κατά διαστήματα στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου, ενώ στα ορεινά τμήματα θα εκδηλωθούν χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και δεν θα ξεπεράσει τους 13 βαθμούς στα πεδινά και παράκτια τμήματα, τους 8 με 9 στα ημιορεινά και τους 4 με 5 βαθμούς στις ορεινές περιοχές.
Ο άστατος καιρός θα παραμείνει και την Παρασκευή με λιγότερα ίσως φαινόμενα.

Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου

ΠΗΓΗ:epirusgate.blogspot.gr

 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα