Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

«Η δική μας βραδιά αγάπης» την Τετάρτη!

Η Επιτροπή Λόγου και Τέχνης του Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τα Εργαστήρια Μουσικής, Γλώσσας, Γλωσσικής Διδασκαλίας και Πολιτισμού και Μελετών Απόδημου Ελληνισμού και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του ιδίου Τμήματος διοργανώνουν την πολιτιστική εκδήλωση με μουσικά,

θεατρικά και λογοτεχνικά δρώμενα την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 , στις 7.00μμ στον πολιτιστικό χώρο Δημ. Χατζής στα Παλαιά Σφαγεία του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

 Συμμετέχουν φορείς από την πόλη, όπως ΕΛΕΠΑΠ, Εταιρεία Λογοτεχνών Ηπείρου, Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων-Καμπέρειο, το Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο, η θεατρική ομάδα ΠΟΥΛΟΥΛΟ, απλοί πολίτεςκαι φυσικά οι απανταχού  φοιτητές μας .

 Επειδή η αγάπη και η ανθρωπιά δεν είναι μία γιορτή δεκαπέντε ημερών αλλά μια συνεχής διαδικασία  εγρήγορσης και στάση ζωής:   η αγάπη προς το συνάνθρωπο, προς την τέχνη, προς τα ζώα και την προστασία της φύσης, , προς ένα επάγγελμα που δεν καταφέραμε ή καταφέραμε να κάνουμε όπως ονειρευτήκαμε, ένα δέντρο κάτω από το οποίο ξαποστάσαμε και μας έδωσε τους καρπούς του, ,ένα σπίτι που ίσως το πήρε η πλημμύρα , έναν έρωτα που μας συγκλόνισε,  μια ιδέα για ένα καλύτερο κόσμο, ένα σύστημα αξιών  μας ενώνει σε μια όμορφη βραδιά ξεκινήματος ενός ακόμα δύσκολου έτους στην Ελλάδα της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

 Η είσοδος ελεύθερη με ανοιχτή αγκαλιά σε όλη την πόλη για να κάνουμε όλοι μαζί την ίδια ευχή:  Ευτυχισμένο  και Ειρηνικό 2018 για τη Γη μας.

Πηγή:epiruspost.gr

 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα