Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

Πρωτοπορούν στην έρευνα κατά του καρκίνου

Αρωγός στις ερευνητικές δραστηριότητες δηλώνει η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων με αφορμή τα σπουδαία αποτελέσματα που πέτυχε το Ινστιτούτο Νευροχειρουργικής. Αποτελέσματα που θέτους τις βάσεις για θετικές εξελίξεις στην θεραπευτική αντιμετώπιση των πασχόντων από κακοήθη νοσήματα.

Στον Τομέα της Νευροχειρουργικής με το νυστέρι σάρισα «GV/GA Sarissa-Lancet” έργο των  ερευνητών:

Γεώργιου Βαρθολομάτου, Γεώργιου Αλεξίου, Σπυρίδωνος Βούλγαρη και Αθανάσιου Κυρίτση, δίνει την ευκαιρία στους νευροχειρουργούς να γίνεται η εξαίρεση του όγκου επί υγειών ορίων, γεγονός που καθιστά την επιβίωση σαφώς μεγαλύτερη.

Επίσης, οι νέοι ερευνητές του Ινστιτούτου Νευροχειρουργικής και της Φαρμακευτικής Σχολής Θεσσαλονίκης, απέσπασαν το πρώτο βραβείο βασικής έρευνας, με μια φαρμακευτική ουσία που ονομάζεται Β-Πολιποδίνη,  οι συμμετέχοντες είναι: Ευρυσθένης Βαρθολομάτος, Γεώργιος Αλεξίου, Διαμάντω Λάζαρη, Γεώργιος Μαρκόπουλος, Όλγα Τσιφτσόγλου και Αθανάσιος  Κυρίτση, γεγονός που αποδεικνύει ότι το Νοσοκομείο και το Πανεπιστήμιο βρίσκεται πρωτοπόρο στην έρευνα κατά του καρκίνου.

"Η Διοίκηση του ΠΓΝΙ είναι αρωγός στις επιστημονικές τους δραστηριότητες και εύχεται υγεία και δύναμη στο έργο τους", σημειώνει η διοίκηση σε ανακοίνωσή της.

Πηγή:epiruspost.gr

 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα