Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

ΗΠΕΙΡΟΣ: Βροχές και χιόνια από Τρίτη και για σχεδόν ολόκληρη την εβδομάδα

Μικρή ανάπαυλα αναμένουμε σήμερα να κάνουν τα φαινόμενα στην Ήπειρο, δίχως βέβαια να λείπουν οι νεφώσεις και οι κατά τόπους βροχές, ενώ ασθενείς σποραδικές χιονοπτώσεις ενδέχεται  θα σημειωθούν στα ανατολικά ορεινά της περιφέρειας. Η θερμοκρασία σήμερα Δευτέρα θα κυμανθεί από -3 έως 6 βαθμούς στα ορεινά τμήματα, από 0 έως 8 στα ημιορεινά και από 4 έως 13 βαθμούς στις πεδινές και παράκτιες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, στρεφόμενοι από αργά τη νύχτα σε νοτιοδυτικούς με μικρή ενίσχυση.
Νέα επιδείνωση του καιρού περιμένουμε από...


την Τρίτη (13/02/2018), με κύρια χαρακτηριστικά τις έντονες βροχοπτώσεις, τις τοπικές καταιγίδες και τα χιόνια στα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές του Νομού Ιωαννίνων.
Την Τετάρτη (14/02/2018) ο καιρός θα είναι άστατος με νεφώσεις και βροχές κατά διαστήματα. Η Θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση με αποτέλεσμα τα χιόνια να κατέβουν πρόσκαιρα και σε αρκετές ημιορεινές περιοχές της περιφέρειας.
Την Πέμπτη (15/02/2018) περιμένουμε ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό να περάσει από την περιοχή μας προκαλώντας νεφώσεις με βροχές, καθώς και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και αρκετά ημιορεινά τμήματα της περιφέρειας
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής μετεωρολογικά στοιχεία βελτίωση του καιρού αναμένουμε την Παρασκευή.

Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου

Πηγή:epirusgate.blogspot.gr

 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα