Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

ΗΠΕΙΡΟΣ: Τοπικές βροχές το πρωί της Παρασκευής – Νέα επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες από το βράδυ του Σαββάτου

Νεφώσεις και τοπικές βροχές, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά τμήματα της περιφέρειας, περιμένουμε στην Ήπειρο τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 16 Μαρτίου 2018. Τα φαινόμενα γρήγορα θα σταματήσουν και ο καιρός μετά το μεσημέρι θα είναι ...


βελτιωμένος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς στις πεδινές και παράκτιες περιοχές, από 4 έως 16 στα ημιορεινά και από 2 έως 13 βαθμούς στα ορεινά τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νοτιοανατολικά έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, ενώ αναμένεται και μεταφορά σκόνης από την Βόρεια Αφρική προς την περιοχή μας.
Το Σάββατο ο καιρός θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και λίγες μόνο αραιές νεφώσεις, ενώ αρκετή θα είναι η σκόνη στην ατμόσφαιρα. Από τις απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα αρχίσει να βρέχει. Τα φαινόμενα κατά τη διάρκεια της νύχτας (ξημερώματα Κυριακής) θα επεκταθούν σε ολόκληρη την Ήπειρο και τοπικά ενδέχεται να είναι έντονα.
Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι του Σαββάτου σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, όμως από το βράδυ ο υδράργυρος θα αρχίσει να πέφτει αισθητά. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νότια – νοτιοδυτικά έως και 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένιση.
Ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί και την Κυριακή με κατά τόπους έντονα φαινόμενα, ενώ με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ολόκληρη σχεδόν τη νέα εβδομάδα θα σημειώνονται στην περιοχή μας τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα.

Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου

Πηγή:epirusgate.blogspot.gr

 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα