Στη νέα πτέρυγα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων μεταφέρθηκαν η Οφθαλμολογική και η κλινική πλαστικών επεμβάσεων ενώ θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα οι υπόλοιπες κλινικές, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της διοίκησης.

Η νέα πτέρυγα κατασκευάστηκε με κονδύλια του ΕΣΠΑ και από κει ξεκίνησε το τριήμερο που είναι αφιερωμένο στις...

μονάδες υγείας και διοργανώνεται από την Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα μεγαλύτερα έργα που ολοκληρώθηκαν στην Ήπειρο, καθώς αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και λύνει προβλήματα για τα επόμενα χρόνια. Ένα έργο κόσμημα για την περιοχή.

Υπό μία βασική προϋπόθεση..

Προυπόθεση που τονίστηκε και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και δεν είναι άλλη από την στελέχωση με το απαραίτητο προσωπικό.

Την επισήμανση αυτή έκανε και ο διοικητής του Νοσοκομείου Βασίλης Τσίκαρης ενώ ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Τάκης Νικολόπουλος έκανε ειδική μνεία στην διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα των δομών υγείας.

Το τριήμερο υγείας συνεχίζεται δίνοντας σκυτάλη στις 30 Μαίου στο ΕΚΑΒ, στις 31 Μαίου στις Τοπικές Μονάδες Υγείας και το Πολυδύναμο Κέντρο του Χατζηκώστα ενώ την ίδια μέρα θα είναι στα Γιάννινα ο Υπουργός Υγείας κ. Ξάνθος και θα ολοκληρωθεί την 1η Ιουνίου με τα εγκαίνια του ΤΕΠ του Νοσοκομείου Φιλιατών.

Πηγή:epiruspost.gr