Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

ΗΠΕΙΡΟΣ: Συνεχίζονται οι ενισχυμένοι άνεμοι έως και το απόγευμα – Αυξημένες νεφώσεις το Σαββατοκύριακο – Νέα επιδείνωση από Δευτέρα

Ενώ σε μεγάλο μέρος της κεντρικής και νότιας Ελλάδας αναμένονται έντονα φαινόμενα τις επόμενες ημέρες, εδώ στην Ήπειρο περιμένουμε έως και το Σαββατοκύριακο μόνο νεφώσεις, κατά διαστήματα πυκνότερες, και λίγες μόνο τοπικές βροχές. Οι άνεμοι βέβαια θα συνεχίσουν κατά τόπους να είναι ενισχυμένοι, από την Παρασκευή το απόγευμα όμως σταδιακά θα εξασθενίσουν, δίχως όμως να ...

πέσουν κάτω από τα 3 με 4 μποφόρ.

Τοπικές βροχές μικρής έντασης ενδέχεται να σημειωθούν κυρίως στα νότια και ανατολικά τμήματα της περιφέρειας, δηλαδή σε περιοχές των νομών Πρέβεζας και Άρτας, καθώς και στα ορεινά και ημιορεινά του νομού Ιωαννίνων.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί έως και την Κυριακή από 15 έως 26 βαθμούς στις παράκτιες και πεδινές περιοχές, από 9 έως 24 στα ημιορεινά και από 5 έως 20 βαθμούς στις ορεινές περιοχές.
Επιδείνωση του καιρού με τοπικές βροχές και πιθανά καταιγίδες περιμένουμε στις αρχές της νέας εβδομάδας με τους ανέμους να στρέφονται σε νοτιάδες, ενώ μικρή περαιτέρω άνοδο θα παρουσιάσει ο υδράργυρος.
 
 
Πηγή:epirusgate.blogspot.com
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα