Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

Καθαρά φθινοπωρινός ο καιρός τις επόμενες ημέρες – Εναλλαγές ηλιοφάνειας με νεφώσεις και σύντομες βροχές

Φθινοπωρινό αναμένεται το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες στην περιοχή μας με εναλλαγές ηλιοφάνειας – νεφώσεων και βροχοπτώσεων.

Σήμερα Πέμπτη ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις περιμένουμε στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου, ενώ...

τοπικές ομίχλες θα εμφανιστούν τις πρωινές ώρες στο εσωτερικό της περιφέρειας. Προς το μεσημέρι οι νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά τμήματα θα αυξηθούν με πιθανότητα για κάποιες σύντομες τοπικές ασθενείς βροχές, ενώ από το απόγευμα και μετά οι νεφώσεις θα πυκνώσουν στο Ιόνιο και στις παράκτιες περιοχές της Ηπείρου και προς το βράδυ σε ολόκληρη την Ήπειρο. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα φτάσει σήμερα στους 26 με 27 βαθμούς στις παράκτιες και πεδινές περιοχές, στους 24 στα ημιορεινά και στους 20 βαθμούς στις ορεινές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, στρεφόμενοι γρήγορα σε νοτιοανατολικούς έως 3 και τοπικά στις παράκτιες περιοχές 4 με 5 μποφόρ.

Περισσότερες νεφώσεις αναμένουμε την Παρασκευή 5/10/2018, ενώ τοπικές βροχές και πιθανά και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε μεγάλο μέρος της περιφέρειας. Καλύτερος ο καιρός το Σάββατο, ενώ άστατος καιρός με τοπικές βροχές κατά διαστήματα έντονες θα επικρατεί την Κυριακή.

Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου

Πηγή:epirusmeteo.gr

 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα