Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

ΗΠΕΙΡΟΣ: Με άστατο καιρό και οι πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας

Νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες, αλλά και μικρά ανοίγματα με ήλιο περιμένουμε στην Ήπειρο τη Δευτέρα 19/11/2018. Από το απόγευμα οι νεφώσεις στα βορειοδυτικά θα πυκνώσουν με πιθανότητα για τοπικές βροχές σε περιοχές των νομών...

Πρέβεζας, Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων. 

 
Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα φτάσει τους 16 βαθμούς στα παράκτια και πεδινά τμήματα, στους 13 στα ημιορεινά και στους 7 βαθμούς στις ορεινές περιοχές. Ο άνεμοι θα στραφούν σταδιακά σε νοτιάδες ενισχυμένοι  από το απόγευμα.
 
Η Τρίτη θα είναι μια συννεφιασμένη ημέρα, με τοπικές βροχές να σημειώνονται κυρίως στα βορειοδυτικά και βόρεια τμήματα της περιφέρειας. Τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν και να επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου από το απόγευμα. 
Η θερμοκρασία στα επίπεδα της Δευτέρας, ενώ οι νοτιάδες θα φτάσουν τα 4 με 5 και τοπικά στις παράκτιες περιοχές τα 6 μποφόρ.
 
Τα ξημερώματα και τις πρωινές ώρες της Τετάρτης θα εκδηλωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της περιοχή μας. Τα φαινόμενα μετά το μεσημέρι της Τετάρτης σταδιακά θα εξασθενίσουν. Τοπικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν σε πολύ ορεινές περιοχές στα ανατολικά τμήματα της περιφέρειας.
 
 
Πηγή:epirusmeteo.gr
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα