Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

ΗΠΕΙΡΟΣ: Πρόσκαιρες τοπικές βροχές σήμερα Παρασκευή – Με νεφώσεις και πρωινές ομίχλες έως και παραμονή Χριστουγέννων

Νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες και λίγες πρόσκαιρες τοπικές βροχές περιμένουνε σήμερα Παρασκευή, 21/12/2018, στην Ήπειρο. Σύντομες χιονοπτώσεις περιμένουμε να εκδηλωθούν σε...

ορεινές περιοχές της περιφέρειας με υψόμετρο πάνω από τα 1100 με 1200 μέτρα. Βελτίωση του καιρού αναμένουμε από το βράδυ, με τις νεφώσεις όμως να παραμένουν, 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς στα πεδινά τμήματα, από 8 έως 13 στις παράκτιες περιοχές, από 0 έως 9 στα ημιορεινά και από -3 έως 5 βαθμούς στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες  διευθύνσεις έως 2 με 3 και τοπικά στις παράκτιες περιοχές 4 μποφόρ.
 
Από το Σάββατο έως και την παραμονή των Χριστουγέννων θα επικρατούν λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες, ενώ τοπικές ομίχλες θα δημιουργούνται τις νυχτερινές ώρες και το πρωί σε μεγάλο μέρος στο εσωτερικό της Ηπείρου. Η θερμοκρασία στα επίπεδα της Παρασκευής. 
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων περιμένουμε μεταβολή του καιρού με αυξημένες νεφώσεις και λίγες ασθενείς τοπικές βροχές, ενώ και λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά τμήματα της Ηπείρου. Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και ανήμερα τα Χριστούγεννα, δίχως όμως να προκαλέσουν ιδιαίτερα προβλήματα.
 
 
Πηγή:epirusmeteo.gr
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα