Με εξαίρεση τη Δευτέρα, 21/1/2019, ο καιρός της εβδομάδας θα είναι βροχερός, με τοπικές καταιγίδες κατά διαστήματα, ενώ χιονοπτώσεις, τοπικά έντονες θα εκδηλωθούν σε ορεινές μόνο περιοχές. 

Αναλυτικά:

 

Τη Δευτέρα στην Ήπειρο αναμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν σταδιακά από το απόγευμα. Τις πρωινές ώρες περιμένουμε να σχηματιστούν τοπικές ομίχλες στο εσωτερικό της περιφέρειας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς στις πεδινές περιοχές, από 5 έως 15 στα παράκτια τμήματα, από -3 έως 9 στα ημιορεινά και από -5 έως 5 βαθμούς στις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιάδες έως 3 μποφόρ, με ενίσχυση από το βράδυ.

 

 

Από την Τρίτη έως και την Παρασκευή περιμένουμε άστατο καιρό με νεφώσεις και βροχές κατά διαστήματα, ενώ τοπικά θα σημειώνονται και καταιγίδες Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νότια ενισχυμένοι, φτάνοντας τοπικά τα 4 με 5 και τοπικά στις παράκτιες περιοχές της Ηπείρου τα  6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

 

Χιονοπτώσεις περιμένουμε από την Τρίτη σε ορεινές κυρίως περιοχές στα ανατολικά τμήματα της περιφέρειας, οι οποίες Τετάρτη και Πέμπτη θα είναι τοπικά έντονες.

Αναλυτικές προγνώσεις για κάθε περιοχή της Ηπείρου

Πηγή:epirusmeteo.gr