Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το οποίο κάνει λόγο για ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις, θυελλώδεις άνεμους καθώς και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Ηπείρου.
Αναλυτικά το Δελτίο:
ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ (23-01-2019) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ,  ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ  ΝΟΤΙΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΠΟΥ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΘΑΝΕΙ ΤΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ. 
 
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ: 
 
1. ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ (23-01-2019) 
ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΣΤΑΔΙΑΚΑ Η ΔΥΤΙΚΗ  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ  ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, Η  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.  ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ. 
 
2. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (24-01-2019) 
ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ  ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. 
ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ  ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ  ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. 
 
3. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (25-01-2019) 
ΑΡΧΙΚΑ Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΧΩΡΑ. 
 
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (23-01-2019) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (25-01-2019) ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ  ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΠΥΚΝΕΣ, ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
 
 
Πηγή:epirusmeteo.gr
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα