Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

ΗΠΕΙΡΟΣ: Νεφώσεις και ενισχυμένοι άνεμοι έως και τα μέσα της εβδομάδας– Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας από Τετάρτη

Νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες περιμένουμε τις επόμενες ημέρες στην περιοχή μας με λίγες μόνο ασθενείς βροχές στα ανατολικά ορεινά της περιφέρειας.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από τα νοτιοανατολικά έως...

3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα της Δευτέρας σε ανατολικούς, φτάνοντας τα 5 με 6 μποφόρ και τοπικά 7. Την Τρίτη οι ανατολικοί άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου, ενώ από Τετάρτη σταδιακά θα εξασθενίσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα φτάνοντας τις μεσημεριανές ώρες στα πεδινά και παράκτια τμήματα της Ηπείρου τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου, στα ημιορεινά τους 14 με 15 και στις ορεινές περιοχές τους 11 με 12 βαθμούς Κελσίου.

Μεταβολή του καιρού περιμένουμε από τα ξημερώματα της Τετάρτης με νεφώσεις σε ολόκληρη την περιφέρεια και και τοπικές βροχές οι οποίες στα νότια τμήματα θα είναι κατά τόπους έντονες. Στα ανατολικά ορεινά θα σημειωθούν σύντομες τοπικές χιονοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση. Από την Πέμπτη οι άνεμοι θα εξασθενίσουν, ενώ θα επικρατούν νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες.

Αναλυτικές προγνώσεις για κάθε περιοχή της Ηπείρου

Πηγή:epirusmeteo.gr

 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα