Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

ΗΠΕΙΡΟΣ: Τοπικές βροχές, καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας και...λίγα χιόνια στα ορεινά! - Βελτίωση από την Τετάρτη

Συνεχίζεται ο άστατος καιρός στην περιοχή μας και το διήμερο Δευτέρα – Τρίτη, με νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες, ενώ θα σημειωθούν και τοπικές βροχές οι οποίες τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας θα είναι εντονότερες. Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενίσουν από το μεσημέρι  της Τρίτης. 
 
Η θερμοκρασία σταδιακά τη Δευτέρα θα σημειώσει πτώση και δεν θα ξεπεράσει το...

μεσημέρι τους 17 βαθμούς στις παράκτιες και πεδινές περιοχές, τους 14 στα ημιορεινά και τους 8 βαθμούς στις ορεινές περιοχές. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ξημερώματα Τρίτης, το κρύο αναμένεται να είναι τσουχτερό σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, με τον υδράργυρο να πέφτει τοπικά ακόμα και λίγο κάτω από τους μηδέν βαθμούς. Αποτέλεσμα των χαμηλών θερμοκρασιών θα είναι και οι πρόσκαιρες τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά τμήματα της Ηπείρου τις βραδυνές ώρες της Δευτέρας.

 
Το μεσημέρι της τρίτης στις περιοχές της περιφέρειας όπου θα επικρατεί ηλιοφάνεια η θερμοκρασία θα ανέβει 3 με 4 βαθμούς σε σχέση με τη Δευτέρα, το βράδυ όμως,ξημερώματα Τετάρτης, εξαιτίας και της ξαστεριάς το κρύο θα είναι αρκετά έντονο για την εποχή.
Άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται από την Τετάρτη.
 
Οι άνεμοι θα στραφούν γρήγορα τη Δευτέρα σε δυτικούς έως 4 με 5 μποφόρ στις παράκτιες περιοχές,  ενώ έως το πρωί της Τρίτης θα γίνουν βοριάδες και θα ενισχυθούν. Εξασθένιση των ανέμων περιμένουνε από τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Πηγή:epirusmeteo.gr
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα