Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

Ο καιρός έως και την Κυριακή των εκλογών στην Ήπειρο

Σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας με κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις και λίγες τοπικές βροχές, κυρίως στο εσωτερικό της περιφέρειας, περιμένουμε τις επόμενες ημέρες στην Ήπειρο. Πιο αναλυτικά:
Την Παρασκευή 24/5 θα...

επικρατεί αρχικά ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανά καταιγίδες σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της περιφέρειας Τα φαινόμενα θα είναι σύντομα και αργά το απόγευμα ο καιρός βαθμιαία θα βελτιωθεί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς στις πεδινές περιοχές, από 12 έως 24 στα παράκτια τμήματα, από 7 έως 23 στα ημιορεινά και από 6 έως 18 βαθμούς στις ορεινές περιοχές.
Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοδυτικά έως 3 με 4 μποφόρ.
 
Το Σάββατο 25/5 θα επικρατεί ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις οι οποίες μόνο στα ορεινά κατά τις απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν τοπικά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, ενώ οι άνεμοι θα στραφούν σταδιακά σε δυτικούς – νοτιοδυτικούς έως 3 μποφόρ.
 
Την Κυριακή των εκλογών περιμένουμε νεφώσεις οι οποίες κατά διαστήματα θα πυκνώνουν με πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές ασθενείς βροχές μικρής διάρκειας σε αρκετές περιοχές της Ηπείρου. 
Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και παρά τις νεφώσεις θα φτάσει τοπικά  και τους 28 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς φτάνοντας στις παράκτιες περιοχές τα 4 με 5 μποφόρ.
Ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί και τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας.
Πηγή:epirusmeteo.gr
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα