Την ερχόμενη Τετάρτη, 12 Ιουνίου και ώρα 6 μ.μ., ο Σύλλογος Γευσιγνωσίας, Γαστρονομίας & Οινογνωσίας Ηπείρου «Γεύσεις Ηπείρου», διοργανώνει εκδήλωση Γευσιγνωσίας κρασιών στο Κτήμα Γκλίναβος στη Ζίτσα.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει ξενάγηση στους χώρους του σύγχρονου οινοποιείου και στο αποστακτήριο, θα γίνει παρουσίαση της...

ιστορίας και του ιδρυτή του Κτήματος Γκλίναβου, ενώ εξειδικευμένοι συνεργάτες του Οινοποιείου θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες για τις τοπικές ποικιλίες και την προέλευσή τους, τα μοναδικά αφρώδη κρασιά και τον τρόπο παραγωγής τους, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με γευσιγνωσία κρασιών συνοδεία ηπειρωτικής γραβιέρας και κριτσινιών ή ψωμιού.
Τα κρασιά που θα γευτούν οι συμμετέχοντες είναι: το Primus Zitsa (ποικιλία ντεμπίνα - λευκό), το Βλάχικο (ποικιλία Βλάχικο και λίγο Μπεκάρι), η  Debina ημιαφρώδες (ποικιλία ντεμπίνα - λευκό) και το παλιοκαιρίσιο ημιαφρώδες πορτοκαλί (ποικιλία Ντεμπίνα και λίγο Βλάχικο).
Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Άκη Μαρκή στο 6978995840, ή στο email: [email protected]

Πηγή:epirus-tv-news.gr