Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

Ηλιόλουστο και αρκετά ζεστό το Σαββατοκύριακο στην Ήπειρο

Το πρώτο καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο για φέτος αναμένουμε στην περιοχή μας, με τον υδράργυρο να αγγίζει ακόμα και τους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου. 

 

Σήμερα Παρασκευή, 7/6/2019, αναμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν τοπικά κυρίως στα ανατολικά ορεινά τμήματα της περιφέρειας όπου ενδέχεται να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Στις υπόλοιπες περιοχές της Ηπείρου θα επικρατεί ηλιοφάνεια.

 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από...

17 έως 29 βαθμούς στις πεδινές περιοχές, από 16 έως 27 στα παράκτια τμήματα, από 10 έως 29 στα ημιορεινά και από 10 έως 25 βαθμούς στις ορεινές περιοχές. 

 

Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοδυτικά έως 3 μποφόρ.

 

 

 

Το Σάββατο θα επικρατεί ηλιοφάνεια σε ολόκληρη την Ήπειρο με τον υδράργυρο σε άνοδο 2 με 3 βαθμούς, φτάνοντας τοπικά στα πεδινά και ημιορεινά τμήματα τους 31 με 32 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα δυτικά- βορειοδυτικά έως 3 και τοπικά  4 μποφόρ στις παράκτιες περιοχές.

 

 

 

Την Κυριακή η θερμοκρασία τοπικά θα παρουσιάσει περαιτέρω άνοδο 1 με 2 βαθμούς αγγίζοντας ακόμα και τους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου. Ηλιοφάνεια θα επικρατεί στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου, ενώ λίγες τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν κυρίως μετά το μεσημέρι.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν από τα δυτικά βορειοδυτικά έως 3 και τοπικά 4 μποφόρ.
 
 
Πηγή:epirusmeteo.gr
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα