Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

Δωρεάν διόδια και εκπτώσεις για τους εκλογείς

Εκπτώσεις και δωρεάν μετακίνηση για τους πολίτες και τους αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής, την ημέρα των εκλογών.

Για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών και των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, οι διελεύσεις επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης και δικύκλων οχημάτων θα γίνεται...

δωρεάν, χωρίς την καταβολή διοδίων, σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους της χώρας. Το ίδιο ισχύει και για τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

➜ Ειδικότερα, για όλη τη διάρκεια του πενθημέρου, από την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 στις 10:00 π.μ. έως και την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019, η διέλευση επιβατικών ιδιωτικής χρήσης των δικαστικών αντιπροσώπων θα γίνεται δωρεάν, χωρίς καταβολή διοδίων.

➜ Δωρεάν διέλευση θα πραγματοποιείται και από τους πολίτες, από το Σάββατο το μεσημέρι έως και τη Δευτέρα στις 08:00 το πρωί.

Επίσης, μετά από αίτημα των Υπουργείων Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Υποδομών και Μεταφορών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, θα παρέχεται έκπτωση στην τιμή του κανονικού εισιτηρίου, πλοίων, τρένων, υπεραστικών λεωφορείων και πτήσεων της Aegean Airlines και της Olympic Air, με βάση τις παρακάτω αποφάσεις των εταιρειών:

➜ Η αεροπορική εταιρεία AEGEAN και Olympic Air, προσφέρει ειδικό ναύλο 45 ευρώ ανά διαδρομή (συν τους φόρους αεροδρομίων και λοιπές χρεώσεις) για όλο το εσωτερικό δίκτυό της, για τις αεροπορικές μετακινήσεις των Δικαστικών Αντιπροσώπων, που θα πραγματοποιηθούν για την άσκηση των καθηκόντων τους κατά τις επικείμενες εκλογές. Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.

➜ H TΡΑΙΝΟΣΕ αποφάσισε την παροχή έκπτωσης 30% στις τιμές των κανονικών εισιτηρίων, για ταξίδι απλής μετάβασης στους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής, εφόρων, γραμματέων και δικαστικών αντιπροσώπων, για τη μετάβασή τους από τον τόπο διαμονής τους, στο τόπο εκτέλεσης των καθηκόντων τους, ενόψει της διεξαγωγής των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019. Η έκπτωση χορηγείται με την επίδειξη της απόφασης διορισμού και θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα.

➜ Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών απευθυνόμενη στα ΚΤΕΛ ζήτησε τη χορήγηση έκπτωσης επί της τιμής των εισιτηρίων για τη μετακίνηση των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, εφόρων και ψηφοφόρων. Η Ομοσπονδία των ΚΤΕΛ ανταποκρίθηκε θετικά, με έκπτωση 25% στα κανονικά εισιτήρια για υπερνομαρχιακές μετακινήσεις καθώς και για την έκδοση εισιτηρίων μετ’ επιστροφής.

➜ Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες αποφάσισαν την παροχή έκπτωσης στις τιμές των κανονικών εισιτηρίων για τη μετάβαση των εκπροσώπων της δικαστικής αρχής, εφόρων, γραμματέων και δικαστικών αντιπροσώπων, καθώς και την παροχή έκπτωσης για τη μεταφορά των οχημάτων τους, στο σύνολο σχεδόν των προορισμών κατά τη διαδικασία των επικείμενων εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019.

Πηγή:epiruspost.gr

 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα