Η φλόγα της αγάπης άναψε σήμερα και στην πόλη των Ιωαννίνων .

Σε μια όμορφη διαδρομή που ξεκίνησε από το Γενικό Νοσοκομείο Γ.Χατζηκώστα μέχρι το κτήριο της Περιφέρεια Ηπείρου  έδωσαν  το" παρών" πολλά παιδιά από  σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης..


Ο Σύλλογος Θαλασσαιμίας Ηπείρου  για τη σημερινή ελπιδοφόρα δράση αναφέρει ότι" υπάρχει ελπίδα όταν τα παιδιά συμμετέχουν με αγάπη και χαρά "
  Και έχει απόλυτο δίκιο αφού όσοι     βρέθηκαν στη σημερινή δράση   διαπίστωσαν ότι τα παιδικά μάτια    έλαμπαν από χαρά !
Η διαδρομή ξεκίνησε  από το Νοσοκομείο «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» και κατέληξε  στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, στο κτήριο της Περιφέρειας Ηπείρου, όπου μοιράστηκε  από τους μαθητές και τις μαθήτριες ενημερωτικό υλικό για την Εθελοντική Αιμοδοσία και τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης.
Ο Σύλλογος Θαλασσαιμίας Ηπείρου   εκφράζει τις ευχαριστίες του  στον διοικητή του Νοσοκομείου, στην Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου, στους δασκάλους ,σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, στην Τροχαία, στο ΕΚΑΒ,στην  Αιμοδοσίας του νοσοκομείου και φυσικά  στους μικρούς ήρωες και αυριανούς εθελοντές αιμοδότες!!!!
Κύριοι σκοποί της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας είναι η διάδοση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας, η συλλογή και η προσφορά αίματος στον άγνωστο συνάνθρωπό μας με τελικό στόχο να γίνει η χώρα μας αυτάρκης σε αίμα και παράγωγά του από εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.


Μην ξεχνάτε Κάθε σταγόνα αίματος που δίνει ο κάθε αιμοδότης, είναι και ένα όμορφο χαμόγελο για εμάς που το έχουμε ανάγκη

Πηγή: www.epirus-tv-news.gr