Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

ΗΠΕΙΡΟΣ: Νέα μεταβολή του καιρού με έντονες βροχές και καταιγίδες στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά

Αλλαγή του σκηνικού του καιρού και πάλι στην περιφέρειά μας, μετά το σύντομο διάλειμμα της Πέμπτης, με έντονες βροχές και καταιγίδες στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Από την Πέμπτη βραδινές ώρες βροχές θα σημειώνονται σχεδόν σε όλη την Ήπειρο, ενώ αντίστοιχα χιονοπτώσεις θα έχουμε στα ορεινά τμήματα. 

Την Παρασκευή (13.12)...

τα φαινόμενα θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου στα πεδινά, από 10 έως 17 στα παράκτια, από 5 έως 11 στα ημιορεινά και από -5 έως 1 βαθμούς Κελσίου στα ορεινά. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις που στη διάρκεια της ημέρας θα στραφούν σε νότιους στα 5 με 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ. 

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (14.12) και από τα δυτικά περιμένουμε έντονες βροχές και καταιγίδες, με κατά τόπους τα φαινόμενα να είναι πολύ έντονα. Έντονες χιονοπτώσεις προβλέπονται στα ορεινά τμήματα. Βελτίωση θα σημειωθεί από τις μεσημβρινές ώρες στα περισσότερα τμήματα της περιφέρειας, με τα φαινόμενα να σταματούν σχεδόν σε όλη την περιφέρεια ως το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου στα παράκτια, από 7 έως 14 στα πεδινά, από 5 έως 10 στα ημιορεινά και από -4 έως 3 βαθμούς Κελσίου στα ορεινά. Οι άνεμοι θα νότιοι-νοτιοδυτικοί στα 6 με 7 μποφόρ, που γρήγορα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με σταδιακή εξασθένιση στα 3 με 4 μποφόρ. Με τα τωρινά μετεωρολογικά στοιχεία την Κυριακή (15.12) αναμένεται γενικά καλός καιρός με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Αναλυτικές προγνώσεις για κάθε περιοχή της Ηπείρου

Πηγή:epirusmeteo.gr

 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα