Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

Επίδομα Γέννησης: Πότε Θα Καταβληθεί Η Πρώτη Δόση

Στα τέλη Φεβρουαρίου θα καταβληθεί η πρώτη δόση του επιδόματος γέννησης, το οποίο θα είναι ακατάσχετο, δήλωσε η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου...

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η υφυπουργός είπε ότι είναι έτοιμη η υπουργική απόφαση για το επίδομα γέννησης, όπως και η σχετική πλατφόρμα, οπότε από τα τέλη Φεβρουαρίου, μετά και την ψήφιση του νόμου, αναμένεται να καταβληθεί η πρώτη δόση των 1000 ευρώ για τις γέννες από την 1η Ιανουαρίου 2020.

Αναφερόμενη στη διασύνδεση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, και των επιδομάτων παιδιού και στέγασης, με την επαρκή σχολική φοίτηση των παιδιών, τόνισε πως η εκπαίδευση είναι ουσιαστικός μηχανισμός κοινωνικής κινητικότητας και τρόπος αποφυγής του κινδύνου κοινωνικού αποκλεισμού.

«Τα επιδόματα μένουν ως έχουν», σημείωσε. «Δεν υπάρχει μείωση επιδομάτων ούτε στον αριθμό ούτε στο ποσό που δίνεται», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι η καταβολή τους θα γίνεται τελευταία εργάσιμη κάθε μήνα, ώστε να διευκολύνεται το έργο των εμπλεκόμενων δημόσιων υπηρεσιών, αλλά και να είναι σε θέση να προγραμματίζουν οι οικογένειες καλύτερα τον προϋπολογισμό τους.

Πηγή : epirus-tv-news.gr

 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα