Το κίνημα «Αφήστε με να ζήσω» έγινε ευρέως γνωστό πριν λίγο καιρό όταν η αφίσα για τα αγέννητα παιδιά τοποθετήθηκε σε σταθμούς του μετρό στην Αθήνα και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων...

Στο κίνημα που τάσσεται ανοιχτά κατά των αμβλώσεων υποστηρίζοντας ότι δεν δικαίωμα των γυναικών αλλά των εμβρύων, συμμετέχουν κυρίως χριστιανικά και θεολογικά σωματεία και οργανώσεις.

Το Κίνημα «Αφήστε με να ζήσω» έρχεται και στα Γιάννινα με την διοργάνωση σχετικής εκδήλωσης το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στις έξι το απόγευμα στην αίθουσα της Ακαδημίας.

Η αφίσα αναφέρει ότι η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων και συνδιοργανωτές μαζί με το Κίνημα είναι η Ιερά Μονή Δουραχάνης, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ιωαννίνων, ο Σύλλογος Τρίτεκνων Ιωαννίνων, η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου, ο «Απόστολος Παύλος» και η Ενωμένη Ρωμιοσύνη.

«Σας προσκαλούμε στην ενδιαφέρουσα ενημερωτική ημερίδα για το μείζον πνευματικό, εθνικό και κοινωνικό αυτό ζήτημα» αναφέρεται στην πρόσκληση.

Ομιλητές θα είναι ο Καθηγητής Δογματικής Γιώργος Παναγόπουλος, η πνευμονολόγος Παναγιώτα Χατζηγιαννάκη- Τσαγκαροπούλου και ο Δικηγόρος Δήμος Θανόπουλος.

Πηγή: epiruspost.gr