Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

Εκατοντάδες σύνεδροι στη διοργάνωση του Τομέα Υγείας Παιδιού

Μία σημαντική διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα από τον Τομέα Υγείας του Παιδιού του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στις 14-16 Φεβρουαρίου 2020, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον 300 συνέδρων από όλη την Ελλάδα...

Η διοργάνωση αποτελεί συνέχεια των δράσεων του Τομέα Υγείας του Παιδιού της Σχολής Επιστημών Υγείας, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά την αξιόλογη προσπάθεια που γίνεται προς την κατεύθυνση της συνεχιζόμενης ενημέρωσης του παιδιάτρου.
Σε μία ξεχωριστή τελετή, παρουσία αρχών της πόλης και του Πανεπιστημίου, απονεμήθηκε τιμή στον καθηγητή Παιδιατρικής του ΠΓΝΙ κ. Νικόλαο Χαλιάσο σε αναγνώριση της πολύχρονης προσφοράς του.

Οι στενοί του συνεργάτες εξήραν όχι μόνο το κλινικό και υψηλά επιστημονικό του έργο, αλλά και το κοινωνικό του έργο. Στο επιστημονικό του έργο, το ήθος και τη σεμνότητα του αναφέρθηκε και ο Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδιατρικής – Παιδοαιματολογίας Μάκης Αλέξανδρος, τονίζοντας ότι αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για τα Ιωάννινα και την Ήπειρο, έχοντας αφήσει το ανεξίτηλο στίγμα του στο Πανεπιστήμιο και στην περιοχή μας.

Στο πρόγραμμα συμμετείχε σημαντικός αριθμός προσκεκλημένων ομιλητών από διάφορα Πανεπιστημιακά και Νοσοκομειακά Ιδρύματα της χώρας αλλά και του Ιδιωτικού Τομέα σε ποικίλα γνωστικά πεδία, όπως: Νεογνολογία, Ανοσολογία, Παιδοψυχιατρική, Ψυχολογία, Αιματολογία, Επείγουσα Παιδιατρική, Νεφρολογία, Γυναικολογία, Καρδιαγγειακά – Μεταβολικά Νοσήματα, Χειρουργικά Νοσήματα και άλλα επιλεγμένα Παιδιατρικά Θέματα.
Τέλος, το συνέδριο στήριξαν με την ενεργή συμμετοχή τους σημαντικός αριθμός φοιτητών με την ενεργή παρουσία τους τόσο με ομιλίες όσο και εθελοντικές δράσεις.

Πηγή: epirusonline.gr

 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα