Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

Έξι Στους Δέκα Νιώθουν Ανασφάλεια Μετά Από Την Άρση Των Περιορισμών Στις Πτήσεις

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Prorata, ένας στους δέκα δηλώνει πως μάλλον ή σίγουρα θα ταξιδέψει εκτός Ελλάδας τους επόμενους τέσσερις μήνες
Καθόλου ή όχι ιδιαίτερα ασφαλείς σε σχέση με την υγειονομική κατάσταση της χώρας μετά από την άρση των περιορισμών στις αεροπορικές πτήσεις δηλώνουν οι έξι στους δέκα πολίτες (το 58%), όπως προκύπτει από πανελλαδικής κάλυψης ηλεκτρονική έρευνα της εταιρείας Prorata.
 
Σύμφωνα με την έρευνα, με θέμα «Άνοιγμα των Συνόρων και Αεροπορικές Μετακινήσεις στο Εξωτερικό», που διεξήχθη το διάστημα μεταξύ 16 και 18 Ιουνίου, το 40% των συμμετεχόντων νιώθουν αρκετά ή πολύ ασφαλείς μετά την άρση των περιορισμών στις αεροπορικές πτήσεις.
 
Παράλληλα ένας στους 10 συμμετέχοντες απαντά πως μάλλον ή σίγουρα σκοπεύει να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας τους επόμενους τέσσερις μήνες. Μεταξύ όσων απάντησαν ότι δεν προτίθενται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό «η έλλειψη χρημάτων και «ο φόβος σε σχέση με τον Covid - 19» εμφανίζονται ως κύριες αιτίες της συγκεκριμένης στάσης, ενώ δευτερευόντως «η έλλειψη διαθέσιμου χρόνου».
 
Εντονότερο φόβο για τον κορωνοϊό δηλώνουν οι γυναίκες, καθώς ο ιός ως αποτρεπτικός παράγοντας πραγματοποίησης ενός ταξιδιού στο εξωτερικό, είναι πιο έντονος μεταξύ των γυναικών, όπως και το αίσθημα ανασφάλειας μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων στις αεροπορικές πτήσεις.
 
Πηγή: epirus-tv-news.gr
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα