Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Με την καθημερινή μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, θα κορυφωθούν στα Γιάννινα οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.

Το πρόγραμμα, για την Κυριακή 25 Μαρτίου, αναλυτικά έχει ως εξής:

07.30 - Εορταστικό πρωινό με κωδωνοκρουσίες εκκλησιών, με τη φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών και τη Στρατιωτική Μουσική να παιανίζουν στους δρόμους της πόλης των Ιωαννίνων.

10.30 - Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου και ομιλία από την κα. Μαρία Τσουμελέκα, Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ανατολής Ιωαννίνων.

11.15 - Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Μπιζανομάχων.

12.00 - Παρέλαση τμημάτων μαθητών, σπουδαστών, προσκόπων, οδηγών, αναπήρων πολέμου, αντιστασιακών, ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας.

Παράλληλες εκδηλώσεις:

• Γενικός σημαιοστολισμός των δημοσίων, δημοτικών, κοινοτικών και ιδιωτικών καταστημάτων, καταστημάτων ΝΠΔΔ, τραπεζών και οικιών από το πρωί της

23ης Μαρτίου μέχρι τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου.

• Φωταγώγηση δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων, καθώς και καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των τραπεζών τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου.

Δηλώσεις συμμετοχής για κατάθεση στεφάνων στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Ηπείρου και στο τηλέφωνο: 2651087202, 76620.

Πηγή:epiruspost.gr

 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα