Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

Ιωάννινα:5ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος!

Προκήρυξη
5ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Ιωαννίνων..

Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων συνδιοργανώνει με τον τον Δήμο Ιωαννιτών, την Περιφέρεια Ηπείρου και την Εταιρεία My Adventure, υπό την αιγίδα της ΕΟΛΣΜΑ-Υ, τον 5ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο αγώνα στα Ιωάννινα (21.095μ), καθώς και τον παράλληλο αγώνα των 5 χλμ (Entry Race).
Ημερομηνία Διεξαγωγής: Σάββατο 2 Μαΐου 2020 .
Σημείο Εκκίνησης – τερματισμού: Πλατεία Μαβίλη (Λίμνη Παμβώτιδα).
Ώρα εκκίνησης: Ημιμαραθώνιος Δρόμος: 19.00
Ώρα εκκίνησης : Αγώνας 5km: 21.30
1. ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Δρόμος Ιωαννίνων είναι ίσως ο ταχύτερος αγώνας 21km επειδή δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από τις καιρικές συνθήκες (άνεμο, υψηλή θερμοκρασία). Η διαδρομή είναι μετρημένη και πιστοποιημένη επίσημα από την AIMS (Association of International Marathons and Distance Races), ενώ έχει μηδενική υψομετρική διαφορά. Παράλληλα χαρίζει στους δρομείς μοναδική θέα χάρη στη φυσική ομορφιά του τοπίου.
Θα υπάρχει χιλιομετρική σήμανση σε κάθε χιλιόμετρο, ενώ θα λειτουργούν πέντε (5) σταθμοί τροφοδοσίας.
Το όριο τερματισμού για τον Ημιμαραθώνιο δρόμο είναι οι 2.30 ώρες (150΄) και για τα 5km 1 ώρα (60΄). Μετά το πέρας της παραπάνω χρονικής περιόδου, οι αθλητές θα τρέχουν με δική τους ευθύνη.
Ηλεκτρονική χρονομέτρηση θα υπάρχει με σημείο ελέγχου στην εκκίνηση, στο ενδιάμεσο και στον τερματισμό. Απαραίτητη προϋπόθεση οι δρομείς να φορούν το ηλεκτρονικό τσιπ χρονομέτρησης μαζί με το νούμερό τους για την έγκυρη χρονομέτρησή τους.
2. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΕΓΓΡΑΦΗ
Δικαίωμα συμμετοχής (εγγραφή) έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους
Η συμμετοχή αθλητών κάτω των 18 ετών θα πρέπει να συνοδεύεται από Υπεύθυνη Δήλωση γονέα ή κηδεμόνα η οποία θα πρέπει να αποσταλεί υπογεγραμμένη ηλεκτρονικά στο [email protected] ή να κατατεθεί στη Γραμματεία του αγώνα κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής.
Υπάρχει η δυνατότητα για ομαδικές εγγραφές (για 10 άτομα και πάνω) με κόστος 12€ για το plus πακέτο. Για περισσότερες πληροφορίες  επικοινωνήστε με τον Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων (Τσίμαρης Ευάγγελος: 6908383781).

Οι δηλώσεις συμμετοχής (εγγραφή) στους αγώνες γίνονται ηλεκτρονικά στην επίσημη σελίδα του αγώνα: http://ioanninahalfmarathon.gr/registration  και η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (κάρτα ανάληψης μετρητών) στο site της My Adventure, μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος της Τράπεζας Eurobank
Προθεσμία υποβολής συμμετοχών: Παρασκευή 24 Απριλίου  και ώρα 15:00.
Μετά το πέρας της ημερομηνίας δε θα γίνονται δεκτές επιπλέον συμμετοχές.
5ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος  15€ ενισχυμένο πακέτο με συλλεκτικό εξαιρετικής ποιότητας λαιμοδέτη (μπαφ)
10€ απλό πακέτο
Αγώνας 5km (Entry Race) 15€ ενισχυμένο πακέτο με συλλεκτικό εξαιρετικής ποιότητας λαιμοδέτη (μπαφ)
10€ απλό πακέτο
3. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.
Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.
Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική κάλυψη, καθώς και πρωτοβάθμια περίθαλψη από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.
Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ευθύνη και φέρει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει.
Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση θανάτου, τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί οποιοσδήποτε συμμετέχων στη διοργάνωση ή θεατής αυτής τόσο κατά την προσέλευση, διάρκεια ή αποχώρησή του από αυτή.
4. ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Η Οργανωτική Επιτροπή έχει θεσμοθετήσει τις παρακάτω κατηγορίες αθλητών και αθλητριών για τον 3ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Δρόμο.
21km
1) Γενική Κατηγορία
2) Άνδρες 40-49
3) Άνδρες 50-59
4) Άνδρες 60 ετών και άνω
5) Γυναίκες
6) Γυναίκες 40-49
7) Γυναίκες 50-59
8) Γυναίκες 60 ετών και άνω
9) Έφηβοι έως 18 ετών (Ημ. Γέν. 01/01/2003 και μετά)

5km
1) Γενική Κατηγορία
2) Άνδρες 40-49
3) Άνδρες 50-59
4) Άνδρες 60 ετών και άνω
5) Γυναίκες
6) Γυναίκες 40-49
7) Γυναίκες 50-59
8) Γυναίκες 60 ετών και άνω
9) Έφηβοι έως 18 ετών (Ημ. Γέν. 01/01/2003 και μετά)

Για όλες τις κατηγορίες ισχύει η απαίτηση της παρουσίας τουλάχιστον 6 αθλητών για την νομιμοποίησή τους. Σε διαφορετική περίπτωση οι αθλητές και αθλήτριες εμπίπτουν στην προηγούμενη κατηγορία.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:Η «Γενική Κατηγορία» αναφέρεται σε αθλητές ανεξαρτήτως φύλου. Οι αθλητές και αθλήτριες θα βραβευτούν διπλά αν είναι νικητές στη Γενική αλλά και στην Ηλικιακή τους κατηγορία.
Μετάλλια θα απονεμηθούν σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς.
Δίπλωμα Συμμετοχής για όλους τους συμμετέχοντες δρομείς με το ονοματεπώνυμο και τον χρόνο επίδοσης θα δίδεται ηλεκτρονικά από το site της διοργάνωσης και την εταιρεία «My Adventure», που έχει την τεχνική υποστήριξη του αγώνα.
5. ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ-ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Οι απονομές για τους νικητές στον αγώνα των 21km θα ξεκινήσουν στις 21.00 και οι απονομές για τους νικητές στα 5km στις 22.00 στην Πλατεία Μαβίλη, όπου και το σημείο τερματισμού.
6. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Email: [email protected]
Email: [email protected]
Επίσημο site αγώνα: http://www.ioanninahalfmarathon.gr
Facebook: www.facebook.com/ioanninahalfmarathon 
Facebook: www.facebook.com/sydromioanninon
Ο 5ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Δρόμος και η πόλη των Ιωαννίνων σας περιμένουν,
Σάββατο 2 Μαΐου 2020.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πηγή: epirus-tv-news.gr

 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα