Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

Η επίσημη προπόνηση για το Spartan Race έρχεται στα Ιωάννινα!

Στις 23 Ιουνίου στο Odyssey Challenge Park

Ιωάννινα, 18 Ιουνίου 2019 – Την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 11.30 το πρωί θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στα Ιωάννινα η επίσημη προπόνηση του Spartan Race! To Spartan Workout Tour θα πραγματοποιήσει την 3η στάση του, μετά την Αθήνα και τη Σπάρτη, στο Odyssey Challenge Park, και περιμένει τους κατοίκους των Ιωαννίνων αλλά και...

ολόκληρης της Ηπείρου για να τους διδάξει τα μυστικά της σωστής προπόνησης για το Spartan Race. Η συμμετοχή στην προπόνηση είναι Δω-ρεάν για όλους τους συμμετέχοντες, ενώ όσοι λάβουν μέρος θα κερδίσουν από ένα συλλεκτικό t shirt Spartan καθώς και μια έκπτωση 25% για τους αγώνες sprint & super που θα γίνουν το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στη Σπάρτη.
Η προπόνηση απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα αθλητών, από αρχάριους μέχρι έμπειρους, και θα πραγματοποιηθεί με την καθοδήγηση του έμπειρου Spartan SGX coach Χρήστο Βόρβη και του Κώστα Χουβαρδά (2 συνεχόμενες χρονιές καλύτερος Έλληνας στο Spartan Trifecta & 6ος στο Παγκόσμιο Τrifecta το 2018 στην κατηγορία Open).
 
Το Spartan Race είναι ένας αγώνας στον οποίο μπορεί να λάβει μέρος ο καθένας, ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής κατάστασής του. Όπως και τα προηγούμενα 2 χρόνια θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Sprint, όπου οι συμμετέχοντες καλύπτουν απόσταση 5 χιλιομέτρων και 20 εμπόδια, αλλά και ο αγώνας Super για λίγο πιο έμπειρους με απόσταση 13 χιλιόμετρα και 25 εμπόδια.
Ο αγώνας αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη της Σπάρτης, καθώς φέτος τον Νοέμβριο, για τρίτη χρονιά θα περάσουν από την πόλη μερικοί από τους μεγαλύτερους αθλητές αγώνων με εμπόδια στον κόσμο ενώ οι διοργανωτές θεωρούν τον αγώνα της Σπάρτης έναν από τους πιο σημαντικούς καθώς, εκτός από τους αγώνες sprint & super που είναι για όλους, και φέτος η Σπάρτη θα φιλοξε-νήσει το Trifecta World Championship, από το οποίο θα ανακηρυχθούν και οι παγκόσμιοι πρωτα-θλητές.
Για να λάβετε μέρος στην προπόνηση της Κυριακής, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας εδώ: http://bit.ly/WoTIoannina

Πηγή:epirus-tv-news.gr

 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα