Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

To Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στην 5η θέση ανάμεσα στα ελληνικά Πανεπιστήμια

Σύμφωνα με τη νέα παγκόσμια κατάταξη Πανεπιστημίων «Webometrics Ranking of World Universities», τo Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων καταλαμβάνει την πέμπτη θέση ανάμεσα στα ελληνικά πανεπιστήμια...

Πιο συγκεκριμένα, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων βρίσκεται στη θέση 602 παγκοσμίως μεταξύ 12.000 πανεπιστημίων και στη 241η θέση στην Ευρώπη μεταξύ των 4480 ευρωπαϊκών πανεπιστημίων που περιλαμβάνονται στην εν λόγω κατάταξη.

Η συγκεκριμένη κατάταξη καταρτίζεται από τη Cybermetrics (CCHS), μια μονάδα του Ισπανικού Εθνικού Κέντρου Ερευνών (Spanish National Research Council – CSIC), που αποτελεί και το κύριο ερευνητικό ίδρυμα της Ισπανίας. Τα πανεπιστήμια κατατάσσονται με κριτήρια τα οποία αφορούν κυρίως στην παρουσία και στη δημοτικότητά τους στον παγκόσμιο ιστό, την επίδραση του ερευνητικού τους έργου, όπως αυτή αποτυπώνεται στο συνολικό αριθμό ετεροαναφορών των άρθρων και των δημοσιεύσεων των καθηγητών και των ερευνητών τους, αλλά και στο ποσοστό των δημοσιεύσεών τους που βρίσκεται στο 10% των σημαντικών δημοσιεύσεων παγκοσμίως.

Η Πρυτανεία συγχαίρει τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τη συμβολή τους και την προσήλωσή τους στην επιστημονική ποιότητα.
Στον σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το αρχείο κατάταξης:
http://www.webometrics.info/en/Europe/Greece.

Πηγή: epirusonline.gr

 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα