Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

imageframeeoi-01epaggelmatikos

ΠΛΑΚΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Κατασκευές Αλουμινίου

Γ. Σεπτεμβρίου 52 & Γ. Σεπτεμβρίου 33,Ιωάννινα
Περιγραφή

Η επιχείρηση Αλουμίνια Πλακιας με έδρα τα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στο χώρο της κατασκευής αλουμινίων και της εγκατάστασής τους.Έχοντας εξυπηρετήσει χιλιάδες εργασίες τοποθέτησης, επισκευής και συντήρησης κουφωμάτων αλουμινίου, οι τεχνικοί μας που δραστηριοποιούνται στα κουφώματα αλουμινίου σε όλη την Ελλάδα, μπορούν να εγγυηθούν ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Ακόμη, τα ποιοτικά και ανθεκτικά στην φθορά του χρόνου κουφώματα αλουμινίου που εγκαθιστούμε, διασφαλίζουν ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Έχοντας εξυπηρετήσει χιλιάδες εργασίες τοποθέτησης, επισκευής και συντήρησης κουφωμάτων αλουμινίου, οι τεχνικοί μας που δραστηριοποιούνται στα κουφώματα αλουμινίου σε όλη την Ελλάδα, μπορούν να εγγυηθούν ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα

Στο πελατολόγιο της επιχείρησης συγκαταλέγονται ιδιώτες, ελεύθεροι επαγγελματίες δημόσιοι οργανισμοί και υπηρεσίες όλων των κατηγοριών. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ορισμένες από τις κατηγορίες πελατών που μας εμπιστεύτηκαν και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι:

- Αρχιτέκτονες

- Τεχνικές εταιρίες

- Διακοσμητές

- Μηχανικοί

- Εργολάβοι

- Ξενοδοχειακές μονάδες

- Εστιατόρια

- Καφετέριες

- Νυχτερινά κέντρα

Προϊόντα:

- Ενεργειακά Κουφώματα

- Θωρακισμένα Πόρτες

- Θερμομονωτικά

- Μεσόπορτες 

- Κουφώματα PVC

- Ρολλά

- Αντικουνουπικά Συστήματα

- Ειδικές Κατασκευές

- Πρόγραμμα Οικολογικής Ασφάλισης Κατ 'Οίκον

 

Εμφανίσεις
6416
Κατηγορίες
Φωτογραφίες
4.png
fb_img_1586678291633-0.jpg
alouminia_plakias_ioannina_7.jpg
Χάρτης