Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

LA VITA

LA VITA
Δραστηριότητα:

ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΦΕ - ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Οδός: Γ. Παπανδρέου 76
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651607142
Κινητό Τηλ.: 6958054333
Facebook: Coffee Dimmys
Περιγραφή:

Σοκολάτα “Το ρόφημα των Θεών”, όπως αποκαλείται μετά τη πρώτη κιόλας εμφάνιση το 1678 στο Τορίνο που θεωρείται “σπίτι της ζεστής σοκολάτας”. Από την αυθεντική συνταγή που έκανε το ρόφημα σοκολάτας δημοφιλή σε όλη την Ευρώπη, η lavita δημιούργησε ένα μοναδικό προϊόν για να σαγηνεύσει όλες τις αισθήσεις. Είναι ίσως η καλύτερη σοκολάτα σε ποιότητα και γεύση, πραγματικά ασυναγώνιστη, που σε οδηγεί σε μια έκρηξη απόλαυσης ΖΕΣΤΗΣ & ΚΡΥΑΣ σοκολάτας.

Η τέχνη του ιταλικού στυλ στη ζεστή σοκολάτα. Η καλύτερη σοκολάτα, πιστή στην ιταλική ζαχαροπλαστική παράδοση, παχύρρευστη και κρεμώδης, που τη γεύεσαι ακόμα και με το κουτάλι έφτασε επιτέλους και στην Ελλάδα. Με μια μεγάλη επιλογή γεύσεων, από σκούρες, λευκές και σοκολάτες γάλακτος ως τους πιο εξεζητημένους γκουρμέ συνδυασμούς, σας προσκαλούν για μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης στα πιο υπέροχα σημεία της πόλης. Εσείς απλώς διαλέξτε την αγαπημένη σας γεύση la vita.

Η ζεστασιά, το έντονο χρώμα, η βελούδινη γεύση και ένα μοναδικό γεμάτο άρωμα είναι τα βασικά στοιχεία της σοκολάτας la vita, που έχουν σημαδέψει την παράδοση της αληθινής Ιταλικής σοκολάτας με μια μοναδική συνταγή για μια πυκνή γεύση σοκολάτας στο κουτάλι. Η la vita είναι η αληθινή Ιταλική σοκολάτα!

Η καλύτερη διαφήμιση για τη σοκολάτα μας είναι η ικανοποίηση όσων εμπιστεύτηκαν το προϊόν μας. Η ξεχωριστή γεύση και υφή της la vita, έχει κερδίσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Πολλοί ιδοκτήτες καφετέριας μιλούν με τα καλύτερα λόγια και υποστήριζουν ότι είναι η καλύτερη και πιο ποιοτική σοκολάτα που έχουν συνεργαστεί. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και στην περίπτωση της la vita η επιτυχία είναι εγγυημένη.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 2117
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα